Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva korist od vaseg istrazivanja, uvijek isti zakljucak "poginuli zbog nepaznje vozaca koji je bio u alkoholisanom stanju" princeza je ubijena samo sto se to nikada nece javno reci,bice to dobro cuvana tajna do kraja.
Dajana je ubijena zato sto je bila sa Muslimanom u ozbiljnoj vezi a to nedopusta kraljevska loza
Oni fakat pametnije stvari u zivotu nemaju nego da 400 puta jednu te istu istragu otvaraju... Sta je bilo sa onim "teroristima" sto skoro ubise ong policajca, jesu li osudjeni, ko ih je finansirao itd...
Qrac moj nesreća.... Ali to nije razlog da mi ne zapjevamo je li? Ovoliki problemi, ne znamo kud udaramo i još bi sad trebalo misliti šta je bilo s Dajanom? De ba....idemo Tuuuuuuuuuuuuuuuugo mojaaaaaaaaa, ostala je prazna ispijena čaša..... Joooooj meraka :)
bolje da se ne otvara istraga neka ostane da je samo fayed pumpao,a oni ubili nerodjenog arapskog nasljednika,hehe
kako volim kada me ljudi sanjaju kao ovaj kreten kripid