Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi nasi doboli zadatak da moraju napisati sve sto im se naredi. cak hoce da zabrane pusenje duvana-cigareta u lokalima; svasta ! dokazano da trava ne skodi, naprotiv, opusta nerve i preporucuje se bolesnicima koji boluju od paraplegije i drugim koji se osjecaju napetim. bolje caj od trave nego apaurin, kojeg prepisuju nasi ublehasi, a samo zato jer ga pravi bosnalijek.
kad nije legalno pusit vutru odo pit a kad sam pijan ne bojim se nato_A samo pravim sranja i nisam nista svjestan a trijezan nikad to nebi radio i to mi unistilo zivot i gle cuda sta je legalno.. a kad pusis travu ne mislis nikad na lose ismijes se i legnes spavat to nije legalno ne kontam zasto nas hebu u zdrav mozak
Jedna dvica bi dobro dosla...
da se razumijemo, alkohol volim vise od vuve, al i vuvu volim šiljit.. živjeli opijati
jel iko imo mamurluk od vutre? jel iko sjeo u auto i budaljesao,vozio 200 na sat? jel iko izvadio pistolj i pucao bez ikakvog razloga zato sto je pod dejstvom vutre? a jel ovo navedeno gore sve poslijedice od alkohola? pa koga vi foilirate lopovi oni manipulisani.
Dajte mi dzoint da si ga ubrizgam u venu...
http:\\\\SpyroW.co.nr\\
BLJJJJJJJJJ