Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta da covjek kaze, planeta je velika a Svicarska mala. Kome ne pase nesto u Svicarskoj neka ide dalje ako ne moze se pomiriti sa tim. Ne pase ni meni puno toga u Njemackoj, ali sutim i duram, nije Njemac uredio drzavu za mene, vec za sebe.
E Bošnje šta vam Turci uradiše, ubiše vašeg kralja a vi prihvatiste njihovu vjeru. Sad plaćate ceh
za koju godinu se ukidaju sve drzavve uvode se sektori. Europa ce imati 6 sektora, sektor 1 = Skandinavija, sektor 6 = Balkan (+ Madjarska i Moldavija)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Pa to bi se trebalo i ovdje zabraniti
Nisi ti PonosniBošnjanin...ti si glupi bahlija
Kofol ponosni Bosnjanin, a vamo islamofob
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo zabraniti i kod nas to isto treba uradit..oslobodit cete zene i djevojcice ropstva..neka svako proba kako jedan dan kretati se pod onim satorom a pogotovo kad dodje ljeto..nametnuli im robiju od rodjenja niko ih nije pitao i one jadne se povinuju obicajima tj muskom sovinizmu
to znaci da ce biti zabranjene i maske koje su obavezne ?
Svaka država i njeni državljani imaju pravo donositi odluke sa kojima se slaže većina. Ni meni ne pašu zakoni u islamskim zemljama, gdje žena mora biti pokrivena, ili gdje je sve odvojeno na muško i žensko, pa se niko ne buni. Ako ti smeta, zaobiđi tu zemlju i ćao. Švicarska je predivna zemlja!
Lično ne podržavam ali sam za slobodu da nosi ko šta hoće.
Koji apsurd , a maske se mogu nosit ?
Ako u Saudijskoj Arabiji mogu zabranit pokazivanje lica mozemo i mi zabranit skrivanje lica
Posle referenduma ninje i njihove porodice napolje iz Svicarske,slijede i druge evropske zemlje
Kao musliman u potpunosti se slažem, to nema nikakve veze sa islamom. Ja se uopšte ne osjećam sigurno kad vidim nindžu na ulici i kad moram proći pored nje, nikad ne znaš ko i šta je ispod pokrivača.
A kada sretneš osobu koja nosi masku preko pola lica, tada se osjećaš sigurno?
Bravo Svica
haha To mutave arapkinje rade radi korone.
Ovo je van svake zdrave pameti,pa znaci svako moze da se preobuce i radi sta hoce. Kosu da pokrijes ok ali lice nikada pa kako bi se raspoznavali.da je Bog htio da nemamo lica nebi nam ga dao uopste..
eto bog ti dao lice. siguran si da nije šejtan? ili ona pogana genetika i mix oca i majke? možda bog ima bolji PR od šejtana, jadnik nema čak ni svoju knjigu. haj znaj ali mislim da je arogantno tvrditi da je bog ti uradio.
Nema razlike izmedju ove osobe na plakatu i nekoga ko nosi "zastitnu" masku u smislu prepoznavanja identiteta
Samo 30 žena nosi nikab u švicarskoj.
Bravo svajcarska. pod velom tzv ljudskih prava humanosti, ovoga ili onoga, evropa se menja u euraabiju, pa nema nista gore, da gledas one barkone zgrade, dela iz humanizma i renesanse, a neka dezurna cata sva pokrivena + odza rice sa minerata... to je za pustinju nije za evropu.. tamo mi to ne smeta
Treba i krstove
pa kad bi se vi, stovaoci idelogije zla iz pustinje pitali ,tako bi bilo.. al bice sve suprotno!
Zamislite da zabrane nesta krscanima muslimani kako bi se osjecali