Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
We.habije u Siriji vj.ešaju malu djecu zato što im porodice glasaju za državu i vojsku. A Sa.lahedin naselje u Alepu je očišćeno od žo.hara i št.akora saudiskih plaćenika da ste vi živi i zdravi u redakciji.
www.advance.hr -stranica koja pise istinu
mudžahidi slobodne vojske sirije razvaljuju genocidašku krstaško-alevitsku Bašarovu ga.ma.d http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VOmHXoPPJOA islamom do ponosa džihadom do pobjede !
mariofile smrdiš na krmeća go.v.na i čvarke..
f.u klix!
pitali amerikanci bosanskog muftiju, dal se smiju mjesati u sirijski problem. vjerovatno im je on dao zeleno svijetlo.
USA ovdje kao podrzava narod i volju za slobodom - pobunu. A ta ista Hilari Klinton koja to sve govori rekla Ruandi i centralnoafrickim drzavama da prestanu podrzavati pobunjenike u istocnom kongu. Gdje je tu demokratija. Odakle americi pravo da sankcionise siriju, ko je to njoj dao pravo?
Syria 11 08 : Rebel fighters clash with regime forces in Marjeh square in the heart of the capital Damascus http://youtu.be/_LCedI9dSfI Abu Omar Alkabona on the island and the conditions of Damascus, 11-8 https://www.youtube.com/watch?v=A1vCBCklwiM&feature=plcp Aleppo Freedom Fighters Bravely Defend S.a.l.a.d.i.n from Dictator Assad Invasion 10-Aug-12 http://www.youtube.com/watch?v=ACwBnKMnmfM&feature=plcp
malo ekavice-malo ijekavice-------------- tekst je potpuno nerazuman. evo ja izvjestavam---------siriska vojska je uspijela teroriste natjerat u bijeg, al ih pokušava što više uhvatiti žive i da da u javnost cijelom svijetu odkud dolaze i ko ih šalje da napadaju suverenu i nezavisnu zemlju siriju.. teroristi uz pomoć amerike izraela turske katara i saudiske arabije pokušavaju da stvore paniku napaćenom narodu u siriji. itd.......itd.