Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... neugodno pitanje može primerice postaviti novinar, ili istražni sudija, ili neko iz nevladinih organizacija i t.d.
... jeftina batina može biti primerice, kišobran, drška od metle, vuvuzela, drvena letva, pajser, komad građevinske armature, kramp, ašov, lopata, automehaničarski ključ (viljuškasti, okasti, lulasti, imbus...) i t.d.
Ja, GOSPODAR svih gospodara, moja biološka porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji nezamenjivi stručnjaci, znamo sve tajne života koje niko ne zna osim nas, naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika širom sveta, treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine.
http://www.youtube.com/watch?v=aHXnGUlPN_0&feature=relmfu
islamski svijet je prepun kandidata za djevice ... zapadne ambasade bi se trebale ozbiljno naoruzati i islamskoj marvi zeljnoj krvi ispuniti zelju !