Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obična buranija strada... neće se smrznuti američke političke kučke klintonovica, nulandovica, niti čokoladni sa savjetnicima, niti bil gejts, niti šef gugla, niti rokfeler & familija mu, niti bankari iz fed-a...
Ovako se od obicne vijesti "pao je snijeg" prave senzacionalne, zastrasujuce vijesti. Ne bi bilo tako efektno da napisu istinu. "Predvidjanja su da ce 80 miliona ljudi biti pogodjeno pahuljicama jer je zima, a zimi ponekad pada snijeg"