Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naucimo se nesto na gresaka iz proslosti..! . .
http://www.dw.com/bs/u%C4%8Diti-na-gre%C5%A1kama-iz-bih/a-18866110?maca=bos-TB_bs_sarajevox-4187-html-cb
mađari stari nacisti
Jel u kakvoj pukoti ni nađena tzv jugoslovenska Politika, Borba, Duga godište 1989, 1990, 1991 i 1992 gdje se širila takva mržnja prema ALbancima i Muslimanima a bogami i Slovencima i Hrvatima da je mržnja fašista prema Jevrejima izgledala kao najveća LJUBAV ??
Svi Jevreji su bili protivnici tadašnjih okupatora. I TO ITEKAKO BOGATI ! Kako je Jugoslavija 1945 radila u Vojvodini ? Oduzimala imovinu Nijemcima koji su bili njeni protivnici a Nijemce protjerivala u Nejmačku ili u logore ! Neki kažu i pomalo ubijala ! ZAr nije sličnsot sa Jevrejima frpantna. Pogotovo što je TItiov savjetnik za te postupke bio MOše Pijade, jevrej ??
PA jesul transportovani u logore smrti ili u Izrael ? Odakle ih onda danas 8 miliona u IZraelu ?? 6 miliona u AMerici ?? PALI SA NEBA KO MANA ??
Šta su to logori smrti ? Ukratko mjesto Gdje se gladovalo i umiralo. Jel njemačka imala ijednog većeg od Sarajeva ? Bihać, Goražde, Srebrenica, Žepa, šta je to ?
DA li je IKAD išta pronađeno u kakvom zidu o PAlestini iz DRUGOG SVJETSKOG RATA !! Nije, jer je izrael sravnio palestinsku PUKOTINU SA PUKOTINOM a kamoli šta drugo !! NAravno izraela nije bilo u Palestini prije 1948 niti je moglo biti
Kuga jesi ti palestinac pa se zalazes za palestinu? I kurdi su ti iato muslimani i nigerijci tamo si se isto kolju, cak i u mianmaru ubijaju muslimane, hajde poistovjeti se sa svima njima
Ja se zalažem za BiH ! Po ustavu iz 1910 ! Toliko o pričama istočno zapadnim da je to zemljica koja nije nikad postojala i ubila se za pravilnog tumačenja sa strane. A ove priče o naseljavanju i preseljavanju u Palestini su više nego POUČNE ZA BIH i sudbinu njenih hajmo reč stanovnika.
kakve nam koristi kad se sprema treći...
Orban na aparatima!
kompletna evropa sudjelovala u likvidaciji zidova i sve svalili na hitlera.
...naravno da je kompletna,pa ne bi on sam mogao potamaniti tolike cifute..ovi danasnji desnicari kao sto su Orban ili Le Pen su sve djeca nacista koji su kokali jevreje...