Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je normalno. Kada rasturite legla stranih obavjestajnih sluzbi onda oni koji su zavrbovani bjeze. Da je gospodin Milosevic 1999 uradio ono sto je Erdogan uradio, sta mislite koliko bi spijuna i placenika iz 'nevladinih' organizacija zatrazilo azile u Evropi?
ZayebaT ovaj dvojac Bakir i Erdo, eto i ambasadori bježe od njihove kame, a i nejač sklanjaju . . .!!!
Huskate narod bezveze,jebe se Turcima za nama,i za bilo kime ko im nemoze parirati ni u kom pogledu,oni orpr. imaju 75 miliona stanovnika,36 po velicini a mi haman 130-ti.. Sem 'kake sadake,nista mi od njih ni oni od nas nemaju/nemamo...!
To za Azil mozete sebi negdje nabiti,jer oni jos koju godinu da skunu veto sto im je ataturk u amnet ostavio,vidjecete sta i kakva je to sila.. Svidzalo se to meni privatno ili ne
Turska je zemlja koja je doživjela preporod za vrijeme Ataturka, ovo sad je vraćanje u rikverc..
Ma islamske zemlje sve idu u rikverc. Prvo Iran, pa Irak, pa Libija, pa Sirija, sad Turska itd.
Preporod u datom momentu,presrtanak rata,da,uvodzenje latinice,da,modernizacija,da,ali ih je sjebo' ugovorom 100 godina da ne smije niko prnut..
kukala im majka ako ih deportuju nazad :)
.... neće, ne brini ...