Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a hocel zapalit sve dolara sto imaju u dzepu? na njima su slike robovlasnika
Elena Ceaușescu bila je rumunska političarka i žena komunističkog vođe i rumunskog diktatora Nicolaea Ceaușescua.Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nicolae. DOLAZIMO PO VAS!
sto sam stariji, sve vise me boli racku za ovakve stvari.
@horsedickmpeg Elena Ceaușescu bila je rumunska političarka i žena komunističkog vođe i rumunskog diktatora Nicolaea Ceaușescua.Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nicolae.
Nisu ba to vise protesti zbog Georg Floyda i ostalih rahmetlija,nego trenutno razbijaju apple storeve i kradu ih.
Afro-Amerikanci protestuju protiv rasizma u Americi ali zato nemaju problema da se pridruze americkoj vojsci i zajedno sa bijelcima tamane: Iracane, Libijce, Somalce, Sirijce...
po ovoj logici cijelu državu treba srušiti jer ima takvu prošlost. gluposti
Elena Ceaușescu bila je rumunska političarka i žena komunističkog vođe i rumunskog diktatora Nicolaea Ceaușescua.Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nicolae.
Ma ruši gowna
Not good. Raja ce glasati za Trumpa da oonovo uspostavi red i mir.
@fbUser1565123248 Logicno, da ne bi mozda mlitavog uhljeba Sandersa?! Lik citav zivot proveo na drzavnoj sisi Amerike i laprda o nekoj jednakosti! Dana nije radio u stvarnom svijetu!
Ostaće samo Tito na kraju. Ups, da ujama ne dam ideju.
A pandemija, a socijalna distanca, gdje su sad članci na klixu onih koji su prozivali Đokovića za trunir u Srbiji, da prozovu ovo neodgovorno ponašanje :))
Kad jedan kapitalac tipa Donalda Tampa zajaši Ameriku. U suštini ne postoje nacije postoje KASTE koje trebaju kapitalcima. Ne postoje nacije i nacionalizam. Postoji Kapitalizam koji generira krize, strah i osječaj ugroženosti - narodi su pogubljeni i ne znaju odakle ta ugroženost dolazi - a kapitalci nas zavađaju da njih ne diramo. Kapitalizan se mora svesti na manji level
@kic znači nazad u socijalizam tj. komunizam. Pa što smo Jugu onda iscijepali?
@kic Ne lupaj ziv bio! Zivio kapitalizam i smanjenje svih poreza! Vi koji zagovarate socijalizam jos malo pa cete u historijske knjige! Sikter!
Sa demonstratima su se pridruzili indijanci
Trumpove pristalice ruse da bi se optuzili demonstranti
Kada se tamo negdje kroz par decenija izgradi svijest našeg čovjeka padat će i Titine biste po Bosni. U drugim državama su to očistili osim u Kumrovcu, ali i tamo će. Nevjerovatno bi zvučalo prije deset godina reći da će Amerikanci srušiti statuu prvog američkog predsjednika Georgea Washingtona.
Ruši hahahahaha, ruši hahahahahaaaa