Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sucut amerima .. da stgo vise pobiju is.lmskih terorista poslje ovgoga
@Grobnica Imperializma Taman tako,oi frajeri,što zijaniše glavu,bili su svjedoci,vjerovatno bi kad tad nešto iscurilo,zato jih završiše,mrtva usta ne govore...koji cirkus,koji režija i scenarij,da ne povjeruješ...
@O steta sto su Ameri odobrili akciju OLUJA da vam srbende naprave jos jednu Srebrenicu kad im zelite toliko zlo
Associated Press novinska agencija izvijestila je, da je više od 20 US Navy SEAL specijalaca od jedinice u kojoj je pogi.nuo Osama bin Laden je među poginulima u ovoj nesreći.
Ma super vijest... Sucut porodicama i savjet, ne saljite svoju djecu tamo odakle ce vam ih vratiti u crnim vrecama.
TO AMERIKA CIJELA BIT CE ZELENO BIJELA
31 vojnik SAD i sedam pripadnika avganistanskih snaga poginulo u padu.. naslov ko da ga je CIA smislila.. ni jedne ni druge ne gotivim, ali zbog naslova.. zao mi je ovih 7 afgana!
All.ahu ekber!