Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja prdnjave hahahahahhaha
ALLAH JE NAJVECI ! ZIVIO ISIL ! ZIVIO HAMAS ! ZIVJELI BORCI ZA ISLAM !
a ti do veceri da umres majci teroristo! :)
Efika,jesi li to u Sinjaru?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveca glupost od vijesti koju sam cuo!
Koje lazi,Sadam Husein zivijo u trapu,zemunici da je imao te tunele bijo bi u njima
Ionako mali budžet Košarkaškog saveza BiH dobio je udarac u vidu kazne FIBA Europe. Naime, FIBA-in delegat na utakmici u Tuzli, između BiH i Islanda, primjetio je na tribinama tuzlanskog Mejdana zastavu s kukastim križem. Zbog toga je KS BiH kažnjen s čak 7.500 eura
Puno spekulacija i netačnih informacija u tekstu ali budi sjećanje koliko smo bili ozbiljna i jaka država. Danas je cijeli Balkan postao najobičnija kolonija. Više nismo u stanju ni ekser da proizvedemo kako treba.
...sadam je bio "specijalista" za takve stvari...skrenuo bi tigris u tunele...
uzvodno ???? i te NVO svakoga uhljeblju ...
http://hr.wikipedia.org/wiki/Tigris#mediaviewer/Datoteka:Tigr-euph.png
Kako ne znaju kad CIA i MI&, MOSAD sve znaju na ovom svijetu šta se dešava. Citirate ublehaški Jutarnji list, koji ne zna ni gdje su tuneli u Zagrebu, a kamo li u Bagdadu. Još jedna dezinformacija JNA nije imala gradjevinsku operativu. Vojne objekte kao i mnogo infrastrukture u Iraku je radila gradjevinska operativa iz Jugoslavije. Ne znači da je onaj ko je napravio idejne projekte i izvodio radove,
MI6
JNA je poznata po tajnim tunelima, pogledaj podzemni ajrodrum u Bihacu, pa ova TITINA atomska sklonista širom Yugoslavije, da se sjebeš šta je covjek gradio 70-tih, za ta skloništa do raspada niko nije znao, takav je slucaj i tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
cuj borci islamske drzave.majkooo moja.novinara I govana.nisu oni borci vec teroristi.
Termin terorista je rezervisan za Srbe na Kosovu i Ruse na istoku Ukrajne... :).
komentar ti je prijavljen zbog vrijeđanja boraca IS !