Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj,gdje ovaj svijet ide
- spol? - neopredijeljen - molim?
opalim te golim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ee da ih vidim kako će ovo implementirati na zapadni balkan ccc
zapadni balkan je i hrvatska pa su implementirali
treba uvesti dvospolce..
X- generacija dolazi...čovječanstvo ide u sunovrat!
To je u redu, sad se one srpske pevaljke Ceca, Karleuša i ostale koje ionako sa svojim oštrim crtama lica, grubim, hrapavim glasovima, umjetnim grudima, više podsjećaju na transvestita nego na ženu, mogu izjašnjavati kao "treći spol". Podržavam.
ove trece na vjesanje vodit nakon 10 mjeseci mucenja
ja sam hermafrodit :D
a da su ovo uveli glupi britanci nekako bi i razumio . . al arijevci da to rade :O omg
meni ni u dzep ni iz dzepa..samo jadne zene i djeca i stariji ljudi bauk trece spola se nadvio nad svima nama. uskoro ce kraj svijeta, gdje je onaj hitler, garant jevrejsko-mormonsko-vehabijka zavjera....dobro jutro od pere zdere ;)
Tuga, šta Čifuti uradiše od nekad ponosne njemačke nacije: muškarce su pretvorili u beskarakterne kukavice, a žene u feminističke kurvetine. Isto se dešava i kod nas, zahvaljujući neprekidnoj propagandi, u kojoj i ovaj "nezavisni" portal učestvuje.
lijepi hitler
Pa haj ti u EU.susjedima zelim svu srecu ako im ovo uvedu onda heheheh jbg zna se..
napravit ce im velika spolovila da sami sebi mogu zabiti u supcic i eto ti "dvospolaca" :)
Ja sam mozak!
smak svijeta je sad neizbjezan ...