Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce viziru isteci rok trajanja?!?
Vidi ovog čuda - maske, kecelje, rukavice, vizri sve odjevna zaštita i istekao rok poslije 2 godine? Ovdje mi nesto nije jasno, pa nisu injekcije da imaju tako kratak rok trajanja.
Dobili lovu vrjednu 33 miliona, kupili neku opremu koja vrjedi 1 posto od tih para i kojoj istice rok trajanja i zapalil sve, svabe su to.
Prodajte u Bosnu bakirovci njima ce odgovarat sigurno...
O ravnozemljasi i koje kakvi terticari zavjera popisam vam se na vasu ugostiteljsku/tehnicku/masinsku srednju skolu. Vi cete nas i odvesti u Idiokraciji svijet filma da ga zivimo,mam vam zatupljenu!!
Ti vjeruj slijepo globalistima ko ti brani. Dabogda crkho od vakcine
E takve ko ti nabijem i ko propeler vrtim!!
Posaljite nama, kod nas nista nema rok trajanja…
Eto gdje naše pare odoše jer im laž, propaganda i manipulacija Naroda nije uspjela
Njemačka je nevjerovatna država. Bogata historija, dva carstva, treće u pokušaju, bili najjača zemlja Evrope, a onda... Narod im je jako čudan, idu iz ekstrema u ekstrem. Korona je dobar primjer, a evo sad i ovaj genocid u Gazi. Nijemci slijepo vjeruju onome što im se govori od strane nadležnih
I to je već godinama tako
da pobjedi Ramo glasajte na 78041
koja je to prevara bila, ja sam od prvog dana rekao prevara i cijelo vrijeme sam zestok bio
Super da si skužio ono što američki, ruski, kineski, evropski, japanski ... naučnici nisu
Ovo zelenski potroši za dan. Al nece pacov dobit marke vise
Najveca prevara u historiji covjecanstva