Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imao sam ga priliku gledati u štutgartu, i ostao sam zapanjen njegovim umjećem vožnje motora u toj drvenoj kaci.Čuni mi se da je ulaz bio oko 5 eura ali da Bosanci nisu morali platiti.
nažalost... ja cu tebi jednu pametnu da odgovorim. Bosanci su mnogo inteligentna nacija, ako se jos obrazuju onda tu mene kraja. Pogledaj samo u instransvu nasu omladinu koja se obrazovala, bosna je inspiratvna zemlja, ja sam dijete koje je odraslo uz stecke... niko ma bas niko mi ne moze danas reci da su bosanci glupavi, to smo smo dobar narod i to mozemo prevazici skupa. pitam se samo tko ste vi u vasem zivotu kad je struktura vasih recenica kao gore navedena bravo roki, neka ti dusa pociva u miru, bravo za bosance
\"ako se jos obrazuju onda\"... ili \"obrEzuju\"?
Šerif? Ha, ha, ha!!!
Zid smrti opjevan u pjesmi Atomskog sklonista ..dva brata rodjena Momak je bio pravi akrobata i rahmet ....Za budale koje komentiraju neciju smrt na nedostojan nacin -nije ni cudo da ste budale i da nam je ovako .Respekt
MAđutim? e jeste pismeni u pm!!!
@srb-in 10.10.2012. u 18:02 Ко ми каже!? Твоје ријечи све о теби говоре. Нема потребе било шта да додам.
show must go on
U svakom slucaju bio je hrabar covjek. Kao mali sam gledao \'zid smrti\' odusevio se,mislio sam da toga vise nema nigdje. RIP. Mimo toga,svaki obrazovani i poluobrazovani Bosanac zna da cita i pise cirilicu. Mada je to u ovom trenutku i nevazno.
patis cetalju patis i patis.... vidm pjenis na sax-u svaki dan kao dijete malo... mozes da nam ga dudlas.. I CIRILICU VISE NE CITAMO OD 92ge pa NADALJE I CITATI JE VIISE NIKADA NECEMO!!! samo ti nama cumi ovdje na sax-u i peni koliko hoces.. jos jedno 50 godinica pa oluja.... poz seku i mamu!!
Tekst prepisan sa 24h od riječi do riječi
i jos nesto od haseta- pustite taj R.I.P. Moze se i na ljepsi ljudskiji nacin izraziti saucesce.
@R.I.P - malo caja od nane to ti je dusu dalo za smirenje
rip
RIP ŠERA
Svaka čast gospodinu iznad na komentaru. Slažem se sa njim i kakve veze ima politika sa ovim što se desilo ovom gospodinu. R.I.P ko god da je a ovima ostalima neka se zamisle nad sobom i onim što pišu jer ispadaju upravo ono što ismijavaju.
e moji jadnici, pa nije svijet počeo s vama. ako nešto postoji već stotinu godina i ima svoje regularrno ime, zašto ga vi sada krstite novim? ne zaboravite da nas ima još uvijek živih koji se sjećaju ovoga čuda po ne tako malim vašarima i ne samo seoskim - do pred sami rat, a negdje vjerovatno i poslije rata, ovo se radilo i kod nas - vašari su nekad bili kod holiday inna, a poslije su preselili iza RTV doma. to se zvalo ZID SMRTI. to čak ima i u jednom našem filmu sa batom živojinovićem