Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto samo spominjes taoce koje drzi Hamas, gdje su raoci i djeca u ilegalnom zatocenistvu cionista?! Kada cete vise nauciti da stvari nazivate pravim imenom i bez duplih standarda za ikoga?! Bez promjene u tim stvarima nema ocekivanja za bilo kakvu promjenu
brate zato jer je un= ujedinjeni nacisti
Vjerovati UNu!? Pa Srebreničani najbolje znaju jako ne to! Rezolucije, sjednice , vijeća Sve je to postalo veoma jeftino... Pa koliko je samo rezolucija koje osuđuju isto ovaj Izrael da ne gradi i ne otima tuđu teritoriju Pa NIKOm ništa @ to je korijen problema na Bliskom Istoku!
čini mi se da niko više ne obraća pažnju na UN puštanjem da se ubiju hiljade ljudi u Gazi izgubila je vrijednost i kad kažeš un znači guzica od un-a
Guterres poslao vozača svima po kafu i kolač da donese
Jedan obicni napad i svi zasjedaju, a palestince ubijaju svaki dan i niko nista
UN je svjeska ubleha i do sad su pokazali, nesposobnost da riješe Genocid u Gazi. Vidimo sad su svi zabrinuti i sastanče, ipak rat u Gazi sad ima da stane ili eto Irana sve su prilike, prpa pojebale se bjelosvjeske računice.
Kad vidiš bazu UN-a u ratnom području, a ti je zaobiđi, bježi kud te noge nose. Ima da te nahrane i predaju ko puricu onome od koga si pobjegao.
Bitan je ko semafor u GTA.
Čovjek prima platu od SAD, živi u SAD i laže ko predsjednik i vlada SAD.
a sta je s cionistickim ubijanjem palestinaca
Nista o Napadu Izraela na Iransku Ambasadu..sad se samo prica o napadu Irana na Izrael..koja zamhena teza .