Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad gdje je CNN, BBC, Europski parlament da osudi nasilje?? U Turskoj na protestima 5 osoba poginulo, od toga 1 policajac i 1 osoba u saobracajnoj nesreci, a svi se digli protiv Turske, ovo ce jednostavno da presute, a broj poginulih mozemo samo da nagadjamo. Hajmo sad rezolucija EU...
Evo sad će donijeti jednu čim stisnu. Za Tursku ima već pripremljeno unaprijed 5-10 rezolucija a Kina ima pripremljeno isto toliko za EU. Pa neka pokušaju.
Opet po muslimanima
kada sami traze probleme
Samo u kini vise osoba pogine nego sto bude ranjeno
Državna novinska agencija Xinhua izvijestila je da je bijesna rulja noževima napala policijske stanice, zgradu lokalne vlade... Kad ćemo mi ovako?
kad budemo spremni ginuti za svoje...
jesi ti onaj sto je navodno trebao doci s "navijacima" na proteste, buahahah koja smijurija, nema vecih Piiiii...