Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi :):) bice da je narucilac, ogranizator i izvrsilac 3 u 1 :):)
Ovo priznanje je bilo k'o onaj vic: Takmice se CIA, KGB, i nasi panduri ko ce prvi da uhvati zirafu. CIA uhvati za 10 sekundi, KGB za 9, a nasi uhvate za 5 sekundi, ali slona. Ali to nije zirafa zale se drugi ! Tek ce jedan od nasih: -“Ajde sad, kazi lepo drugovima sta si ti”. -“Ja sam zirafa, ja sam zirafa, samo nemojte vise da me bijete”! odgovara slon.
tog tipa je putin skrajnuo sa puta nevoli da mu smeta pred i zbore i to a ovaj tip je dobijo mozda oko deset milijona samo da se osudi da javnost to malo vidi i onada ce nazad u grzonij tako to funkoionise kod putina
Samo da pojasnim da je čečenski bataljon "Sjever", jedinica u sklopu MUP-a Rusije kojima na teritoriji Čečenije zapovijeda Kadirov. On je već izjavio da je optuženi veliki patriota Rusije.
....ma ja ba:)))
On je meni odma bio sumnjiv...