Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE pobit treba i naše i njihove i one i ove i mene i tebe i klix i zemlju i civilizaciju , na fabričlke postavke u kameno doba pa hajmo ganjat jelene i brat jabuke bez pitanja šta si ko si , otišli smo u ku*ac
Još je zanimljivije što se taj isti ISIL javlja za sve napade čak će počet i za one u Zimbabveu, ali neće ove u Turskoj, jer je računica jasna, sve ruke rade protiv Turske, jer je jedina ona ostala od jakih muslimanskih zemalja :) Sve su redom riješili sistematski, prvo Europu nanoseći Bosni štetu pred Banja Lukom, pa redom Egipat, Sirija, Libija, Palestina, Irak, Afganistan, sada i Tursku. Ako pokore Turke, vidjet cemo kako taj tzv. Isil nestaje odjednom kao i al qaida ...
Pošto su isil manijaci turski prijatelji, turci, svi napolje is Njemačke! Idite kući! I naprijed PKK
bravo merkel droljetino dovodi i dalje izbjeglice
Merkel je dama a ti razmisli za sebe kosi i sta si,najbolje sjedi na neki panj u sumi jer panj prilici panju
@papankamala svrsim ti u maternicu tursku
----Ruski borbeni avioni gađali su danas (utorak, 12.01.2016.) džamiju u četvrti Kazi Asker u Halepu i u tom napadu ubijeno je deset muslimana koji su u tom trenutku klanjali u džamiji. Spasilačke ekipe i dalje rade na izvlačenju vjernika ispod džamijskih ruševina.
citajte malo i druge portale koji prenose veoma bitne vijesti,a te vijesti necete naci na klixu... jer klixu su bitniji mesi i ronaldo i zlatne lopte,kopacke....od 10 nevinih ljudi koji su ubijeni za vrijeme molitve(koje god vjere da su..)
Gdje to ima...na vijesti Umneta ?Dosta mi je i Kliksove propagande jos trebam čitati i takva srranja. Neka hvala. P:S. A po čemu je ta "vijest" toliko bitna...deset kozojeba manje.
Islamisti dobro znaju kada njemice ne nose gaće a nijemci ulazeu džamije, ...kada je besplatno
ajd...nesto pametno od ovih turaka
iskljucite komentare !!!
Hjene da iskljuce komentare? Mozda kada je Deen, Deeno Merlin, Vreco Bozo i slicni u pitanju.