Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam zasto muslimani tako burno reaguju na te gluposti kao sto su karikature, paljenje knjiga od nekih tamo budala itd. Ja sam hriscanin i nije me briga neka crta sta ko hoce i pali sta hoce, Bog ce kazniti svakog, sta ja imam tu. Naravno, ja mislim da to nisu svi takvi muslimani isto kao sto ni svi Srbi ne slijede Karadzicevu i Dodikovu politiku. Ne treba osudjivati cijelu religiju zbog nekih pojedinaca, u ovom slucaju fanatici su i ovi sto pale i ovi sto protestuju. Ni jedni nisu pravi vjernici jer pravi vjernici se oslanjaju na Boga. I jedni i drugi predstavljaju islam i hriscanstvo u pogresnom smislu. Prvi sto prkose paljenjem ili crtanjem, a drug sto reaguju burno na takve gluposti.
Koji qur@c ih je tjerao tamo. Otvoreno tvrde kako se šaka imigrana ne može integrisati u njihovim zapadnim zemljama, a treba dosta lakše komplet afganistan promijeniti. Glupsoni, idioti, obrazovani taman da nisu nepismeni, nisu ni zaslužili drugo neg da ih roknu mundjosi. Bilo islama ili ne, za njih lijeka nema.
STA OVO NIKO JOS NIJE OBIJAVIO DA SU KRMKA DODIKA I NJEGOVA DVA TJELOHRANITELJA ROKNULI
J.E.B.O nasu reprezetaciju...sta oni prezentuju...gomilu nezainteresovanih i nelojalnih potrosaca, a o onima ko ih vodi (BH savez), nemam rijeci....oni su opsti uzassss
ti isti sto tako burno reaguju su po mom misljenju idioti.......nazalost u tim dijelovima svijeta je vecina ljudi primitivna, sa malo ili nikakve skole, a nista me ne iznenadjuje ni za amerikance, nisu ni oni bas u redu, stari kauboji..... sve u svemu, zao mi reprezentacije.........
Cijeni tvoje misljenje koje je jako pozitivno i svaka cast...ali, da bi bolje razumio zasto ljudi(muslimani) burno reaguju na karikature i paljenje svete knjige Kur`ana, trebas malo bolje upoznati islam, jer i sam islam poziva na otpor prema ljudima koji cine takve stvari. Islam nas uci da muslimani najjaceg imana (stepena vjerovanja) trebaju takve ljude rukom(fizicki) sprijeciti da ne cine takve stvari, dok oni slabijeg imana to trebaju uciniti glasom a oni najslabijeg imana to cine preziruci te stvari srcem. Eto ukratko...o gnusnosti ovakvih dogadjaja i ne moram pisati. Svako dobro ti zelim.
Da ono cemu poziva tvoj pastor koji u ima krsta poziva na spaljivanje svega sto nije krst , predstavlja religiju mira...kako bolno i ironicno zvucis...
@strasno Ne, podrzavamo tebe, i zaostale jadnike kakav si ti. Boga molimo da dodjes pameti pa da svi skupa krenemo ka boljem.
@strašno tvoja bolest je neizlječiva
Ovo je upravo sta je onaj idiot sa Floride prizeljkivao da se desi. Budali nije uopste bilo vazno sto bi se krv mogla prosuti -- vazno je da nije njegova.
IS.LAM religija mira ..kako to ironicno zvuci ... i ove zaostale jadnike bosnj,acki mus.limani podrzavaju ?