Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ba, vi ste bolesni... vidi vam komentara, niste u dure nikako
sve checehenke su gore prosle od nasih bosnjakinja...njih su bataoljoni sylovali! a nase bosnjakinje samo lokalni srbi,sa par dobrovoljaca iz rusije i grcke! eh kad se setim! hafe i remzije uhhhhhh
\'45 su rusi i srpkinje žegali samo tako, a srbima bilo drago pravo!
rusi su silovali bosnjakinje i bosnjake.ne halalite im to! mladim checehnkama spremnim za dzenetske basce su yebali sa neobrezanim kurcevima,nabijali im veprove da im pycke njuse! joooj dzenet ode u pm!
A sta je radio Putin Tceceniji i Tchechenima vec godinama.. Putin i Rusija su teroristi, a Rusija je ucestvovala u genocidu i agresiji nad Bosnom i Hercegovinom sa teroristickom srbijom.!!!!!!!
Putin je terorista, on je u.b.i.o Anu Politskaju, novinarku, a jos koliko drugih osoba, sjeite se aviona predsjednika i cijele delegacije Poljske koji je eksplodirao u \"zasticenoj zoni\",atentat na drzavu Poljsku.!
Nije to isto u moskvi i new yorku.. U New York-u se peglaju sa birokratskim lopovima vamo tamo a u rusiji i ako pokusaju bilo sta dodje im Putin i svaki problem rijesen..
i KAPITALIZAM I KOMUNIZAM SU SRANJA....