Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su sigurno najveci barbari na svjetu,oni znaju najbolje sjec glave...
@akademik a da ti to nisi izmislio i patentirao rijec da je samo ti mozes koristiti skote smrdljivi....mrs rugobo jedna....
SMRDLJlVl DEBlLU I DEGENERIKU KOJI NEMAŠ SVOJE PAMETI PA KRADEŠ MOJ NICK, KAO ŠTO TI UČMAHLA SMRDLJlVA SMRDIJA-SRBIJICA GOVORI ŠTA TREBAŠ BALJEZGAT PO FORUMIMA ITD, TAKO SI BlJEDAN DA NE ZNAŠ NI NICK SMISLIT, A KAMO LI ŠTA VIŠE. REPUBLIKA KOSOVO KRUPNIM KORACIMA KA EUROPI, NEZAVISNA I SUVERENA DRŽAVA, REPUBLIKA KOSOVO!!! ;-) PS. EMIR KUSTURICA I NELE JESU ROMI-CIGANI, TO NIJE NIKAKVA TAJNA, I NEMA U TOME NIŠTA LOŠE ;-) .... AH DA, I DROGIRAJU SE, OPŠTE POZNATA ČINJENICA ;-)
OVOJ SUGAVOJ BALIJSKOJ DZUKELI SA NICKOM cnn SE ISKENJAM NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU I BRISAO PAKSU KURANOM!!!
Two bodies were identified tonight as those of Nemanja Kusturica and Nenad Jankovic, both ethnic Roma of Bosnian origin. They travelled to Mexico with possibly forged Serbian passports, apparently researching location for a new movie by Nemanja Kusturica, about Pancho Villa, starring Selma Hayek and Johnny Depp. It\'s been speculated that two men were after some cheap drugs.