Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi antivirus Prangya
dovoljno, salji vamo !
Ma ja "otkriven". Znači svake godine se otkrije neki novi virus koji pazi odmah napada ljude a i vakcine će biti spremne za mjesec ako već nisu spremne. To je isto ja dođem sa vatrogascima i "otkrijem" požar...
oni ko da citav dan sjede i smisljaju nove viruse
Kinezi su dokaz da bolest ulazi na usta :)
Jednako pokusavaju da smanje ljudsku populaciju.
Sta su sad pojeli????
Evo deseti put isto da napisem...Kinezi ce jedan dan unistit svijet!!!
Kakvu su sad životinju kinezi pojeli
A hoce da ratuju sa otkazanim bubrezima i jetrom ccc..
Jedva cekam da zavrnem rukav i da kazem dajte VAKCINU UUUUUu.... AJMOOOOOOOOO
Pa ima li kraja vise
Sad vise i ne kriju da viruse uzgajaju i pustaju na narod. Sta se desava sa 2022. godinom? Jesu li svi od jednom poludjeli.
Iako mi je žao izgubljenog života, pa makar bio i onaj mali mrav, nepismena, ušljiva fukara na Balkanu me odvodi u misli da treba pustiti virus da "odradi" jedno 50-70% Balkanaca pa onda napraviti vakcinu i uključiti nauku i izliječiti ono što je ostalo. Samo tako se može ušutkati ova nepismena fukara koja non stop nabraja debilne teorije zavjera o virusu, Bill Gatesu, great resetu i sličnim bolesnim konstrukcijama...
... koje skupljaju od bolesnika sa balkan info produkcije, poglavito Šeše Šešanovića, dr. Sema, tupavog đubretarskog bacača loptice Đokasa, jedinog "pravog" doktora Nestorovića i slične nepismene i neškolovane fukare. Tek onda uključiti nauku i da vide šta je "prehlada" i urota svjetske vlade. Da se razumijemo, prebolovao covid prije 2 godine a vakcinisao se sa 2 doze prije godinu i pol. Živjela nauka, smrt fukari! Džaba trošite zrak.
ne rjesenje je jedan dobro sirok meteor da lupi u zemlju
Šta su sad pojeli pi..zda im materina više?
Sta li ste sad pojeli majku vam poganu
Pa ovu kinu treba izolirat vise od sjeverne koreje...
Ovaj virus je onda opasniji od korona virusa.