Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Antagonizmi u Evropi su veliki, a uzrok tome je kriza kapitalizma.
Demonstracije u Kijevu koje su se desavale u Odesi.... Drink much?
I Ukrajina ima svoje Srbe.
Bravo za ovo! Slava našem slavenskom narodu!
Srbi genocidan narod kao i Turci! Uzvrsili su genocid nad bratskim slavenskim narodom, te tako vise ih ne smatram Slavenima kao i Bugare!
klali smo se, ali niko mi nije nikada uradio kao Srbi! Narod koji mi je granatirao grad 4 godine i koji je izvrsio genocid nad mojim narodom. Kako da im oprostim?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi udaraju kontra bice opet gradanskog rata
Neka ih čisto da se vidi da i oni postoje jer su oni koji naginju liberalizmu i zapadnim "vrijednostima" po pravilu najglasniji dio društva, pa stekneš dojam da su fakat u većini.
Pa i jesu u vecini, na zalost. Zapadni deo ukrajine, onaj unijatski deo, je antiruski tradicionalno nastrojen. Oni su cak zajedno sa hitlerovim wermahtom jurisali na moskvu. Istočni u juzni deo zemlje je proruski i inace vecinu tu i cine etnicki rusi. To je opasno podeljena zemlja na pravoslavni istok i unijatski zapad. Slicno bivsoj jugoslaviji...skoro pa identicno. Ukrajincu u principu i ne postoje kao nacija...to je kao sto joj ime samo kaze KRAJINA, POKRAJINA, UKRAJINA stare ruske drzave koja je nastala na tom prostoru. Ali vremenom je od rusa pod uticajem vatikana stvorena vestacka ukrajinska nacija koja dominira na zapadu zemlje. Slicno kao sto je uradjeno sa hrvatima na balkanu i musimanima pod uticajem Turske.
Ma fazon je sto mediji izvjestavaju samo onako kako to zapadu odgovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)