Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strava.Želim mu brz oporavak.Jadana čovjek
Ma djavola 9m, to je vjerovatno 9 feet iliti nekih 2,5-3m. Al\' bas mozete lupati u pm!! Pa obrazujte se malo ljudi, kako vam nije mrsko tolike gluposti valjati....poznate ajkule od 9m su bezopasne (kit ajkula), a da se je bas i nasla velika bijela od 9m, to bi bila puno vaznija vijest nego ovaj napad, jer bi vjerovatno znacilo da mozda i nije toliko nemoguce da megalodon nije nestao.
hmm ja koliko sam citao najveca videna ajkula bila je 12.5metara! tako da kod ovih CRNJA nije nista nemoguce :D ko kad ih ima milioni pa hrane jadne ajkule :((
Jel dosao da KOLONIZUJE CRNJE?
a da vidis kol\'ka je folCika u Miljacki
vraca se kolonijalistima
Najveca vidjena bijela ajkula snimljena je vodama oko Sri Lanke i bila je duga nevjerovatnih 24 metra. Nakon tog dogadjaja iz 1987 britanski BBC je snimio prigodni dokumentarac. Ovaj podatak stoji i na Wiki De. Pozdrav!
Tu obrazovanje ne pomaže, to je ludo zemljom. Geni pogani.
Jadan co\'j\'k. Meni se dize kosa na glavi od vasih komentara. Samo brabonjate, beze. Da mi je vas vidjeti u ovoj situaciji. Smrt ajkulama, sloboda narodu!
Samo da dodam za komentare prije malo se educirajte najveca bijela ajkula koja ja vidzena duga je malo jace od 13m. Covjeku zelim brz oporavak.
Cica Maca je bila ogromna i nije uoste cudno da narastu velike, ime im govori samo! Chekirajte video i manite se ovog glupavog portala! http://youtu.be/a2kV3Y26Aas
\"The great white shark is known for its size, with the largest individuals known to have approached or exceeded 6 metres (20 ft) in length\" izvor : \"Great White Shark Attacks: Defanging the Myths\". Marine Biology. National Geographic \"novinari \" manite se prepisivanja,bolje ponekad ostavite i praznu rubriku nego da samo copy-paste upotpunite pdnevnu dozu informacija na portalu,ili vec ako se bavite kvazi novinarstvom prije objave provjerite izvore informacija.
Britanci dakle gube noge i na odmoru brčkajući se u moru a ne samo u planinama Afganistana...ovaj je imao sreće, bar ga sada ne mogu mobilisati i poslati u afganistanske planine...
Bijela ajkula od 9 metara...sto ce reci najveca bijela ajkula ikad vidjena?! Ne lupajte gluposti...moram reci
bas devet metara bila?
to je srbska ajkula krvolocna kao oni