Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji divljaci *** te... I onda mi neko o žutaćima počne pričat k'o o tehnološki naprednim, modernim, ovo, ono... Džaba ba najmoderniji tablet u ruci kad je u glavi i dalje primitivni konj.
a zasto su divljaci???...zato sto jednom godisnje ulove 250 delfina koje ce pojesti...???mnogo gore stvari se desavaju sirom svijeta...zasto amerikanci ne podignu glas zbog ubijanja palestinaca od strane izraela nego to tolerisu vec 70 godina...???
najveca klaonica u danskoj kolje oko 15.000 svinja mjesecno, janjci se kod nas vrte kraj svakog puta, divni, bijeli, razigrani janjci, a o ostalim zivotinjama da i ne pricam. dupli moral je cudo jedno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje ce na delfina mamu im *** :(
http://youtu.be/bgUJQBCtHhg
užaaass!!!
Delfini su jedna od retkih životinja koje se kao i ljudi pare ne samo zbog razmnožavanja. Čak i tokom neplodnih dana u ženskom menstrualnom ciklusu, delfini su primećeni kako se pare iz zadovoljstva i međusobnog vezivanja.
Delfini se smatraju potomcima kopnenih sisara, najverovatnije iz reda papkara. Skelet današnjih delfina ima dve pelvične kosti u obliku štapa, za koje se misli da su zakržljale noge. Ušli su u vodu pre oko 50 miliona godina.
poremse vam se na tradiciju
I ja sam čuo da u zemlji sa 40% nezaposlenih za Praznik rada, ubiju barem 500 malih i nedužnih jagnjadi. Kakvi divljaci!
delfin, janje, koja je razlika? zivotinja ko zivotinja
koji rasizam u komentarima. svasta.
jebes delfine. i srbe.
Pos'erem se ja na tu vasu tradiciju. Dabogda vam i djecu tako zarobili i pok'lali. Kako vas Boga nije stid i sram ako uopste vjerujete u njega
Kurban delfin. Prvomajski delfin. Delfin onako. Cevap od delfina...
Ja imam gustera agamu, africkog jeza, 2 gustera leopar geko, zmiju tree boa sve ovo je uzgojeno u zatocenistvu jer nebi nikad uzeo zivotinju iz prirode jer tamo pripada. Kad covjek gleda zivotinje godinu dana kako zive postane mnogo sretniji i mnogo vise nauci nego u zivotu sa ljudima za mojih 27 godina. Pa ti onom gekou kad bacis skakavca on pojede 1-2 i kad nije gladan on ode netreba mu vise. A covjek sve bi unistio sve bi pojeo proždro povaljo zabetoniro nikad mu nije dosta nema kraja pohlepe. I lovci koji je fazon otic se napit ko torba i onda ic ubijat srnu zbog neznam ni ja cega... zar nije ljepse otic na livadu pa gledat kako hoda majku mu pa de prestanite bit jednom pohlepni naucite zivit u korak sa prirodom i svicemo biti sretni.
I guster bi isto tako da ima frizider.
Ja ove nase lovce ne mogu organski! Kd god se zadesim u takvom drustvu nazovem ih degenericima koji ustaju u 4 ujutru i idu da skacu po sumi ko medjedi! Volim da ih provociram!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa dobro ako ih pojedu... Barem ih ne ubijaju iz zabave... A vi kako ste krenuli ubijaju janjce...svinje...goveda... Pa sta cemo jesti? Ne moze se od zraka zivjet'
cinjenica je da ovi kosooki imaju te razne "rituale"ali bojim se da su prevazisli sami sebe... ovo je klasicno genocid nad nevinim zivotinjama govvna treba kazniti ostro za ovo..
tacno G. Constanza,sto dalje implicira da Muslimani nemaju pravo da upotrebljavaju tu rijec! :DDDDD
kako...kako mogu? -.-
Pa lijepo... kao i mi sto jedemo svinje, krave, ovce, pilice, pastrmke, tunu...
znam singerica, i znam da je na neki nacin lazni moral, a ipak se jezim, ne mogu protiv sebe.. (jucer je opet bila diskusija oko vakcina..vjeruj da nisam imala vise volju, opet su bile iste osobe kao i prije nekoliko sedmica, kad si ti bio tu...:))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eto zasto nas treba sve redom pobiti