Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, haman svaka skola na ekskurziju vodi ucenike u Veneciju, a nit imas sta vidjet za jedan dan, niti gdje sta kupit, cijene dramaticne
hocu na ekskurziju u Veneciju da hodam po kanalizaciji
kakva stoka komentariše ovdje i raduje se tuđoj nesreći. sramota.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAH zdra\'oo ma zdra\'o !!!
U Italiji problemi ..... zdra\'ooo!!!
Kakva je temperatura, mogu li se zabari okupati?
Sta drugo ocekivati do katastrofa i kaznu Bozju za one koji su skroz zalutali ukljucujuci klix
Ja radim u Veneciji vec par godina 5 dana u sedmici, i vjerovali ili ne, svako novo jutro kada stignem na posao Veneciju vidim drugim ocima! Malo je rec da je prekrasna! A tek voznja u gondoli.... :D
@ klix ba Zasto neobjavljujete komentare vjernika???
Dabogda sve pocrkalo i pokrepalo
Bio sam prosli ponedeljak u veneciji.Uhvatili smo vrijeme kad nije bilo poplava i mogu reci da je venecija bas extra, a ko kaze da nema sta vidjeti, vara se :)
cuj ovih gore d.e.b.i.l.a sta je cudno sto je poplavljena...... Pa r.e.t.a.r.d.i g.l.u.p.i poplavljena je 2 m vise nego sto treba biti, j.e.b.e.m vam sve pametno!!!!!!
Uzasne poplave pogledajte i snimak http://adf.ly/EYYuG
Koja reklama za \"Hunters\" cizme ;) Svi ih nosaju na fotkama
neces ni da hoces!
Venecija je prelijepa, sta vam je, k,r,e,t,e,n,i? Eto u Sarajevu se ima sta vidjet a kda god neki sajt na kojem se glasa za najbolju turisticku destinaciju, vi velicate Sarajevo. Pfff, smijesno. Balkanski mentalitet.. kad ja nemam, de da druge blatim. Niste bili tamo, ne mozete pricati, dalje od sela ispod Igmana niste vidjeli.
Sta je cudno u tome sto je Venecija poplavljena!?Pa poplavljeni su odkad znaju za sebe!!!Sutra cu biti vijest\"Nevrijeme:Pao snijeg na Bjelasnici\";))))