Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik5 22.12.2013. u 19:35 68sta ti je kemo kriv?ebo li te alija i erdogan nije nama niti njemu Kemal nista kriv al staj teb Erdogan i Alija hebem ja tebe.
Sijaci arapskog prol;jeca stigli u Tursku?
"Policija je u nedjelju u Istanbulu rastjerivala vodenim topovima i suzavcem demonstrante koji su se okupili kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog vladinih urbanističkih planova i istrage o korupciji tokom koje je uhapšeno više desetina osoba, među kojima su i sinovi pojedinih ministara." ZNACI ONI HOCE KORUPCIJU? Ako vec hoce, onda neka dodju u BiH pravili bi Erdogana od blata! Ne protestuju normalni turci vec samo oni koji imaju veze sa korupcijom iz straha da ne "zaglave" zatvor.
pitanje je vrmena kada će se u turskoj zaratiti.kurdi(15 mil),alaviti(15-20 mil),...su u potpunosti obespravljenji.
Noć Dugih noževa
"Turske vlasti smijenile su ranije u nedjelju još 25 šefova policije " ovo se samo cekalo. Erdogan krece u hapsenje svih vrhovnih ljudi iz policijskog i vojnog vrha kako bi totalno preuzeo kontrolu i vlast da uvede diktaturu. Nije ni svjestan kakvu je jamu sebi iskopao :D
Samo se tucite stoko turska ,sjeme vam se zatrlo.
Posljednji trzaji ataturkovaca.
Pa kako bi onda protestovali da im je situacija kao kod nas Boze dragi?
ne bi se drugacije ni okupali,...
Da se Turska kod MMF-a za koju milijardu zaduži, demonstranti bi prestali sa demonstracijama. Zapad pokusava zakuhati u Turskoj. Nece im to uspjeti.
Imamo mi i naseg Fahrudina i on hapsi...