Špirić pred Vijećem sigurnosti
0
"U Inzkovom izvještaju nema ništa pozitivno o RS-u"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK gospodine (druze) predsednice navedi pozitivne pomake tzv RS za dobrobit naroda i narodnosti BOSNE i HERCEGOVINE pa da komentarisemo.Ja mislim druze da ste vi pogrijesili zanimanje trbali ste ostati kod svog prvog zanimanja.
HEHEHE, ALA SE PRAVDAJU, PA KAO DA JE SVIJET GLUP I DA NEVIDI KO STA I KAKO RADI U BIH, NISU POTREBNI NI LOBISTI NI AMBASADORI, ZNAJU SVI DA JE DEJTON SAMO POCETNI SPORAZUM O ZAJEDNICKOM ZIVOTU I POMIRENJU NA PROSTORIMA BIH, ALI KAKO IZKO RECE GOSPODA U RS JE IZGUBLJENA I ZBUNJENA DO JAJA, NITI IMAJU DEJTONSKI SPORAZUM NITI GA ZNAJU TUMACITI, ZATO GA I NEPOSTUJU JER NEZNAJU KAKO,,, HEHEHE BAGRA FASITICKA, JOS MALO PA MARS PREKO DRINE SUMADIJE ZOVE DOZITE NAM OPANCARI HEHEHEHE
Svet ne razume Srbe. Neverovatno.. navodno da su u poslednjem ratu nesto skrivilo. Mnogo nepravedno ..
da li je dobro dizajniran dejtonski paket.vise srbi prihvatili dejtona ko svetog zakona,a nikako necete da priznate da ste i tada na lopovski nacin sigurni gubitak u ratu pretvorili u kradju teritorije koja nikada u istoriji nije bila samo vasa.vi brisete sve istoriske cinjenicekoje su bile prije ovog agresorskog i okupatorskog rata,kado da se svjet stvorio tek od dejtona.i zato znajte ,dok god lazete i necete da pristanete da je bih zemlja sa hiljadugodisnjom tradiciom,mi necemo pristati na vasu svesrpsku pljacku i bjerujte,nece biti dobro ni za koga u nasoj bosni dok nam se nev vrati da bih bude republika.
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Ovi srbi u Bosnu su gomna vasa drzava nemoze kretati se dalje radi njih
G-dine Spiricu, kako sijete tako cete jednog dana znjeti. Da su bosnjaci bili genocidni, za pet vijekova niko od vas nebi danas imao. Da nisu bili ljudi i tolerantni komsije, odgovor ti je jasan. Mnogo ste zla pocinili uzadnjih 100 godina svojim dobrocudnim i tolerantnim komsijama i jednog dana ce doc cas kad se moraju polagati racuni.
G-in Inzko ZNA dobro ko ste i sta ste genocidne hinje,manipulatori,lazovi;lopvi,zvjeri korvolocne.Pa ti licno spiricu radis oduvijek za to da BiH-a ne funkcionise,ko blokira entitetkim hegemoniom glasanja,ko krije vazna dokumenta i odluka i stavlja svoje genocidne pijune na kljucna mjesta? Ti ces bit tuzen ko sva tvoja genocidna bratija za sve opstrukcije i zavjere protiv suverene drzave Bosne i Hercegovine! I nema odlaska oHR-a dok genocidna tvorevina nebude ukinuta ko i entitetska glasananja a sto se tice drzavne imovien,oNAA je drzavna imovina drzave BiH-e i nema raspodjele na etnitete! BiH4EVER!
znate li zasto nece odavde otici OHR? pa samo da procitaju ove komentare netreba im bolji razlog
ne znam ispred koga ovaj vlah govori.... valjda govori u svoje ime ... ovo ne predstavlja misljenje ministara vijeca BOSNE I HERCEGOVINE.
Zasto se ne sracuna odakle mu 800 K maraka. Zar se moze na osnovu plate ovoliko ustedjeti. \"Ustedjeo je vise nego sto je zaradio.\" Kao u bajkama!
Dragi Spiro,ne mozete vi jacati drzavne elemente u entitetu,istovremeno slabiti iste na drzavnom nivou, a da za to budete jos pohvaljeni. Pa nije Inzko lud vec pametan i realan politicar i covjek koji zna kako drzavu treba ustrojiti da bi mogla dalje ici u evropske integracije
Dobro jutro genocidni
Zlatom piše, govnima pečati. Šta će ti ono na kraju evroATLANTSKE integracije?
da ti nije bih u drvaru bi jos cuvo ovce ,cobane jedan,vidi mu rijecnika u izlaganju ko na pijaci,on ce nekog odvesti u evropu,nemoze on nikoga ni do granapa odvesti a ne u evropu,lopov