Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvih kao-nisam-ja-naci je puna Austrija. Dok ne odu prvi put u bolnicu svi o ne-bijelcima pričaju kao o lijenim parazitima. Kad se vrate iz bolnice onda govore o ljubaznom osoblju iz Turske.
Vidiš šta Arapi rade Nizozemcima nije ni promil onoga što Nizozemci rade JAR-u.
A čuj zašto se doseljavaju moraćeš pitati svakog ponaosob mada možda ima istine u tome što tvrdiš, da iz istih razloga iz kojih ste arijci okupirali cijeli svijet - resursi.
i na kraju,članak govori o indijcima u indiji kojima gost-parazit izdje zabranu u vlastitoj zemlji!? o čemu mi debatiramo
....isti obrazac kao i kod židova.beskrajno se razmnoži i sisaj domaćina dok ne izdahne.u nizozemskoj prošle godine jednak broj novorođene arapske djece i djece domaćina.svi na socijalnoj pomoći,nitko ništa ne radi jer nema kulturu rada.parazitiraju,ali to sam već napisao.
.....pa kad su tako zli i odvratni što se ti tvoji miljenici arapi dovlače u bzbrojnim hordama žderat i sisati nas takve gadove.što nas ne ostave na miru?
Najbolje da kreneš sa misijom buđenja ljudi u svojoj okolici. Otiđi prvo do fratra koji te je krstio pa ponovi sve ovo o Isusu, još mu možeš reći i da je Bosna bila sretnija prije nego što su franjevci došli.
itd itd itd
i koji su istrijebili crvenu rasu Amerika i Australije , 400 godina držali u ropstvo crnu rasu, napalmom i atomskim bombama popalili milione žutih, osiromašenim uranom i kemijskim bojnim otrovima smeđe i semite, drže u gladi milijardu ljudi, pokrali prirodna bogatsva svih kontinenata, istrijebili nebrojeno biljnih i životinjskih vrsta, zagadili pitku vodu, otopili glečere, probili ozonski omotač,.......?
arijci su oni koji u europi žive od svog rada a ne od socijalne pomoći i dječjeg doplatka na ime desetero djece.arijci su oni što ne postavljaju bombe u metro ili u osnovne škole,ne zalijeću se avionima u zgrade,ne šeću ulicom modne dodatke proizvedene u vitezu.ne seru neukim dječacima da ih negdje čeka 100 djevica ako se raznesu bombom,arijci su također oni koji ne zakapaju žene do grudiju u zemlju pa im pojašnjavaju pravosudni sustav.dapače,arijci su oni koji su osmislili,penicilin,dizelski motor,parni stroj,električnu energiju,nuklearnu energiju,matematičke znanosti,modernu medicinu i vedsku medicinu,rengenski uređaj itd.itd.itd....
Samo ne kontam ko su Arijci, nisu semiti, nisu švabe. Ko su Arijci, samo Hercegovci?
čudo ti nisi otišao u J. Ameriku ili Australiju meni se čini da ste se tamo sakrili poslije rata.
ajde slugane arapski odyebi sa provokacijama.rat se vodio isključivo između bijelaca i nikakvi arijci nisu bili par godina na vlasti.a ti govno slugansko i izdajničko budi sretan što sa turcima nisi odletio u aziju.očigledno ti je po mentalnom sklopu arapska pustinja puno bliža od europe.
Naravno niko ne očekuje od tebe kao naciste da ćeš promijeniti mišljenje zato sa takvima priča nema smisla. Bleiburg to je već ldrugo, to je lijek.
Par godina vladavine samozvanih Arijevaca dovelo je do smrti 50 miliona \"najboljih sinova\" i miliona i miliona pripadnika \"nižih vrsta\" na najsvirepije moguće načine. Šta bi tek u dvije hiljade godina uradili. Nikad mi ne smijemo sebi dozvoliti da neka rasa, nacija ili vjera pomisle da su ubermensch, za takve je Bleiburg i tu je kraj polemici.