Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, covjek dobro rece... Spaliti idiote bolesne.... Nema nam druge; odlicna ideja! Udriiii pedercineeeee....
zasto ljudi napadaju tolko pedere. pa sve velike civilizacije smatrale normalnim imati muskarca za povremen provod. mi danas ucimo o tim civilizacijama i divimo im se. zar iko ista zna o nekim divljackim plemenima gdje se cijela svakodnevnica svodila kako turiti K... u P... i pri tome je to bilo ravno bozanstvu. mislim sta ima tolko sveto u tom jebanju. to je samo od sebe pogano ljigavo prljavo bla bla. zasto sad oko tolko pljuvacke, sluzavih masnih tjela, unutrasnjih izlucevina i ostalih ljigavstina koje idu uz to pridavati tolko znacaja.
@ joj ako si ti i ti takvi ko ti civilizacija, odoh sam
@ninja pa zar nisu jos prije sto godina rekli da ovaj svjet ide u propast. zasto sad to ko papaj treba ponavljati. nema nam spasa dali zbog pedera, atomske bombe, globalnog zatopljavanja. svejedno.
Ti si stvarno nenormalan. Sutra kad ti neko djetetu obje noge prebije jer mu se ne dopada sto nosi pantolone iznad clanaka hoces ga pdrzati tako radikalno kao sto huskas protiv homoseksualaca. Ako mislis da ce te Bog nagraditi za to sto drugom zlo zelis onda si za pakla spreman samo tako. Sram da te i stid bude. Ti nisi covjek vec jadan izgovor za covjeka. U pustinju pa se na pjesak deri i njega pali sramoto jedna.
Danas homoseksualizam, sutra ce traziti slobodan spolni odnos sa zivotinjama, pa i cak i dalje...
bili ga vi primili u zamjenu za ukidanje RS-a?
Vidi ih samo na slikama - CRVI!, vesele se bolesnici; bijednici. Pogledajte samo umobolnike na sta lice!? Jedno je rjesenje: PLINSKA KOMORA! Da, mozda smo zaostali zbog ovakvih razmisljanja, ali se suprotstavljamo opasnoj bolesti. Stoga, zadatak je svima: zlostavljati; diskriminirati; paliti uvrnute bolesnike; manijake; umobolnike. Pokusali smo ih lijeciti - kazu da nema lijeka. Bolest koja se ne lijeci; spali se (kao ptice - gripa). Koje su najvece bolesti danasnjice: - CRVI (h-majmuni) - .... Jadni su indijci sto su ovo dopustili. Svijet je poludio; ali ima nas koji nismo - GAZITI crve. Kad ih vidimo na ulici \"rukica\" - boca s kiselinom; plin + upaljac... Sve je jasno!
sutra ce zavladati svjetom...valja nam preci na novu vjeru...homofobis peskiros ...valja budnut peder...pffffffffffffff odma cu se zaljubim u kakvog politicara...situiranog i dobro stojeceg...
eto vidite dokle je ovo doceralo...*ebote pa i oni se izborise za svoja prava... ...hetleru na tebe je red... vrati nam se ...
@neko: kretencino bolsesna sovinisticka takve kao ti trebe potjerat u sumu i zabranit im povratak u civilizovano drustvo
majku li vam homesexualalsku, treba vas sve sa avayovoh tornja baciti!
jos jedan korak ka toleranciji :)
@IZ IZete ostao sma bez texta, pravo da ti kaem ! Da mi je neko pricao o ovome ranije ne bi mu vjerovao ! Zbog ovoga vise necu pratiti ni IndiCar shampionat ! Iako to nema veze s Indijom !
Šta bi Reis rekao na ovo?