Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegović Bakire! Vidi šta rade evropske vlade koje vole svoju zemlju, svoj narod, koji razmišljau i rade za dobro njihove zemlje i ljudi. Ti Bakire (SDA) 20 godina vladate i sve nam je gore i gore, nisi kadar za 20 godina obezbijediti čovjeku sa 40 godina radnog staža penziju od 500 Eura. PARDON!! OBEZBIJEDIO SI TI ODABRANIMA PENZIJU PREKO 2.200 KM A BIJEDI PUNI RADNI STAŽ NI 600 KM. Sramim se tvojih glasača, socijalno neosjetljivi 100%.
@Muni.......Znas sta bi na ovo rekao odvratni zuco podrumar bakir"...nemozemo sni biti siromasni, Jebo mu Dodik gospodju...Izvini na izrazu,....!
U Bosni i Hercegovini razmatraju potpuno ukidanje svih radničkih prava uz uvođenje 24-satnog radnog vremena. Kazna za neposlušne radnike: Javno bičevanje od strane poslodavca pred ostalim radnicima, najmanje 5 a najviše 30 udaraca bičem.
Ajd sad zamislite tu idilu u BiH da svaki gradjanin mjesecno dobije 890 eura auuuuuuuuuu jbt.
Ideja pametna u osnovi produktivna ... kod nas vlada mišljenje da ljudima treba sisati krv, što više ih kulučiti, držati pod strepnjom i stresom, učiniti ovisnim o strankama, šefovima... Oni idu "teoretskom komunizmu", a mi tavorimo u robovlasničkom klasnom društvu...
OBEĆANA ZEMLJA
DALI JE TO MOGUCE?STA SM JA KOD BOGA GRESAN DA MORAM ZIVJETI OVDJE GDJE SAMO OTIMAJU.
ima i kod nas ovakvih socijalnih primanja ali moras biti u toru th biti tornjak
kod nas gledaju da ti otmu ako si otvorio radnju ili ako vozis auto ako si bolestan nedaj boze reketiraju te ko u holandiji
Vlas zasjeda i dogovaraju da svi moraju u buđet mjesečno uplaćivati po 89€ jer se po narodu ne primjeti da je pod stresom.
U Sarajevu razmatraju ukidanje zdravstvene zaštite. Nije je do Obame imala ni prebogata AMerika ! Stremimo bogatstvu a ne komunizmu !! Inače dugovi su se trnutno zaustavili na 110 MILIONA. Ali to nije konačna cifra, možda se pojave još neki računi i dugovi !! " http://www.avaz.ba/clanak/211819/neslucene-razmjere-katastrofe-ukcs-duguje-vise-od-110-miliona-km
Brate u Holandiji ne radis i imas veca primanja od 90 posto balkanaca koji se ubise od posla. Ma bitno je dali ce slaviti 9.januar. Evo JA, ma sta ima da se slavi 9. januar dok je nas Srba, aj sad vi.
Očekuje se da sad i BiH vlasti razmotre davanje političarima dodatne 2000 KM kako bi im se smanjio stres i kako bi ih se motivisalo da počnu još više (ne)raditi
Sad kad nasi navale u Holandiju :D
Eh hajde da ima nešto da ovi kod nas na vlasti proglase potrebnim i u BiH. Dakle kod nas je samo plata političara veća od holandske socijalne pomoći, u svemu ostalom smo isti. I PALA KREDIBILNA APLIKACIJA ZA EU ? Hahahahahhahah. Njima i dalje plata na evropskom noviou a vama budalama OBEĆANJE RADOVANJE ¨!
Pola marke ,marka. ....