Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje bi naše lovačko društvo branilo zemlju nego ukrajinska vojska
ne mogu je braniti od vlastitog stanovnistva
Ама, мени је најкривље, што се Чеси и Словаци поделише без метка. За шта смо се ми марисали онако жестоко, ма не само то, него Босанци испадоше најглупљи Славенски народ. Види ових Украјинских вагиница, какви су то људи, њима до живота, не разумем. Дођосмо на исто оно што је Караџић предлагао, само сад мало горе по Муслимане.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kakav ministar unutrasnjih posliva ? Ko ga je izabrao ? Ko je izabrao cijelu sadasnju vlast u Ukrajini ? Amerika ! Nije narod sigurno...
Saljite Ukrajinke. Zenim 3 odmah i prevodim na islam. :)
Sta je sa legitimnih zahtjevima demosntranata, gdje su plenumi i zasto MZ ne podrzava legitimne zahtjeve mirnih demonstranata?
Rusi kada hebu same gace spadaju...
Da li im je ovo stvarno trebalo? Meni liči na dosipanje ulja na vatru..
Šta se ti crvena četnikušo žališ, pa prave ti braća Republiku Srpsku II
Cuj ti jajare,kako to vodis diskusiju sa devojkom?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravi teroristi su Putin , Obama i "dobročinitelji" iz Evropske Unije.
kako sad da su ovi teroristi a oni sto su svrgnuli vlast u kievu nisu teroristi? kako to da je ova policija koja vrsi akcije u harkovu legitimna a ona koja je bila na strani janukovica u kievu nelegitimna? ima li ko pametan da objasni?
nema tu nikakve akcije nego je to pocetak gradjanskog rata na zalost:(
Ljudi koji su došli na vlast ubijanjem policajaca, paljenjem i okupiranjem zgrada vlade sad pokreću "antiterosrističke operacije"... izgleda da BiH nije jedini "Apsurdistan".
Republic of kosovo, Vojvodina, Preševo, Sandžak, Pašaluk, Timotska Krajina, 6 new countries in Europe!
znaci svi ce imati drzavu osim fildzana :))))))
Uvijek zaboravite Republiku Srpsku kada nabrojite neke gluposti :(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo pravoslavno smeće svugdje isto. Pali, ruši, ratuj. Kakvi su to divljaci, to je nevjerovat. Pa šta vas uče u tim crkvetinama?
hmmmmmm, ako baciš oko na krizna žarišta u svijetu vijdeti ćeš smeća na sve strane, muslimani, kršćani, židovi, budisti, pagani,.. svi ratuju protiv svih u dosta slučajeva i između sebe.
Ma sve si u pravu ali sto ne nabroja i probleme u Aziji,Africi,pa onda malo i Fikreta Abdica i njegov rat protiv brace muslimana,ma mnogo ste mi vi neke dobrice bezgresne,sjeti se ovoga kad budes u buduce pisao neke komentare na racun pravoslavaca,niko na ovom svijetu nije cvijecka pa tako ni vi.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo je trebalo uraditi i u Banja Luci
ma neće biti rata, Putin samo ispituje dokle može ići, samo nije u redu da svako ko poželi radi šta hoće i da se proglašava nezavisnim, zna se samo Kosovo to može i smije
E al nece da moze.....
No da vidimo sada Putko sta si spreman napraviti.Ukrajinci vise nemaju sta izgubiti a tebe ce uvuci u atomski rat ako treba.Mislim da ces sada podviti rep jer bi te globalni sukob pretvorio u svjetskog krvnika a to ne pristaje imidzu koji gradis o sebi.Ta nisi dzaba potrosio 40 milijardi u Sociju da bi se sada sve zaboravilo.