Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ја све србе набијем на курац, и муслимане и хрвате набијем на курац исто, пичка вам материна да вам пичка материна, змазани сте, смрдите, не купате се, ма све вас на курац набијем, и овај КЛИКС набијем на курац, то су све педери и амерички агенти, и Папу Фрању набијем на курац то је педофил и наркоман један велики, и вас набијем на курац који ово читате, јебем ли вам мајке, сестре, нане, деде, ћерке, синове и осталу родбину.
U pravu si
@Klingon Pa i mi pingvini smo duže postojali od va Klingona
Mi Klingoni, mi smo duže postojali od Bošnjaka.
ni komentarisati se o mohamadu ne smije..bog te..
@@Dobrinja Ama jesam ja i Bosanac - NA REGIONALNOJ OSNOVI (NA DRUGOJ I NE POSTOJI TAJ IZRAZ, POGOTOVU NE NA NACIONALNOJ), ALI nakon što sam Bošnjak! Prije da su TEBE velikosrbi sa svojokm propagandom kao "yugosloven" i "ostali" nagovorili i "natjerali", čuj mene natjerali, a na kraju krajeva Svaki Bošnjak JESTE I BOSANAC, ALI NIJE SVAKI BOSANAC I BOŠNJAK! ;)
Nista ja nisam umislio,samo vise ne dozvoljavam da mi drugi odredjuju sta sam i ko sam.Dakle,prije svega Bosnjak pa onda Bosanac i Hercegovac.
To si ti umislio, društvo te tako natjeralo. Da si odrastao u Patagoniji, mislio bi da si pingvin... Ti si Bosanac zemljače moj dobri i dragi!
Ja sam prije svega Bosnjak.
Svi smo mi Bosanci i Hercegovci