Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ni u BiH doktora
Pa medicinske sestre i kod nas po bolnicama, obave najveći dio posla, bio sam 21 dan, ovi na brzaka vizita, napišu, pečat i više ih ne vidiš, one su stalno, sve prate, sve primjete, stvarno.
Trebali su ih izucavati, sta sad da kukaju
Kod nas svejedno, bilo ih ili ne bilo, moraš platiti...
Očekivati ovoga sve više u svijetu TikTok kapitalizma. U Stokholmu i Malme u mahalama gdje žive siromasni, u osnovnim školama nema učitelja i nastavnika. Al Šveđani našli rješenje! Ne treba fakultet, položiš kurs mjesec dana i postaneš nastavnik. Pa su djeca iz tih škola nepismena. Ko ima para eto mu škola i lijecenje. Ko nema nek strune. Bolesti kapitalizma