Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi su se konacno osvijestili, dosta je oni guzonja kraljeva sa palatama od zlata.
kad ce u saudijskoj arabiju svrgnuti sa vlasti one zamotane tetkice, tj. onu korumpiranu maosnsku kraljevsku porodicu vise?
Kod nas je narodu bitno da se on moze izjasniti kao veliki Bošnjak, Srbin i Hrvat... da ga komsije vide kao takvoga... Da je drugacije, na ovijm izborima HDZ, SDA, SNSD, SDS ne bi dobio ovoliki broj glasova....
gori gori i neka gori,bukovina Eto kad izaberes govno ,ono hoce do kraja zivota da duca yebat ga da je brat rodjeni!
gori,gori booroovinaa
20:39 Reuters prenosi izjavu svjedoka koji kaže da je vojska razbila proteste oko zgrade državne televizije u Kairu. Bijela Kuća je odložila svoju konferenciju za štampu o situaciji u Egiptu. Desetak policijskih kola zapaljeno oko centrale NDP-a. --------------------------------------------- 20:01 Konvoj vozila predsjedničke garde upravo prolazi ulicama Kaira, navodno idu prema zgradi državne televizije, koja je prema nepotvrđenim informacijama meta okupjenih u tom djelu grada. Egypt Airlains suspendirao je sve letove za Kairo na 12h. Prema izvještajima Reutersa, samo u Kairu, 870 protestnata je teže ili lakše povrijeđeno, dok je najmanje 5 osoba s. mrtno stradalo.
19:25 Izraelski premijer Natanyahu povodom dešavanja u Egiptu izjavio je kako arapski svijet nije spreman na demokratske promjene. Njegov kolega, ministar u njegovoj vladi, koji je tražio da ostane anoniman je izjavio da je Gaza najbolji primjer šta se može dogoditi kad se narod pita što želi --------------------------------------------- 19:20 Povodom dešavanja u Egiptu oglasila se i njemačka kancelarka Angela Merkel, apelirajući na egipatske vlasti da dopuste mirne proteste. \"Stabilnost Egipta je naravno bitna, ali ne po cjenu slobode izražavanja\", izjavila je Merkelova. U Gazi, kako javlja Maan, stanovnici su izašli na ulice iz solidarnosti s Egipćanima.
zadigni mami dimije, pa pusti tog kera na nju kad je dingospo sigurno ti se mama voli sa gospodom druziti
Moj ker isto tako laje kao ti al za tebe je dingospo, seljačino genocidna.
Strani turisti koji se nalaze u Egiptu \"zamoljeni\" su da ne napuštaju prostore svojih hotela i turističkih odmarališta, te im je zaplijenjena sva AV oprema poput fotoaparata i kamera. No, medijska blokada naišla je na neuspjeh, a neredi u Egiptu postali su udarna vijest na najutjecajnijim svjetskim medijima poput CNN-a, BBC-a ili Al-Jazeere. link http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-u-egiptu-pritvoren-vodja-opozicije-na-prosvjednike-poslali-vojsku/535375.aspx Na sljedecem linku UZIVO mozete pratiti desavanja na ulicama Kaira. http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-u-egiptu-pritvoren-vodja-opozicije-na-prosvjednike-poslali-vojsku/535388.aspx
NA NAROD POSLALI I VOJSKU Na ulicama glavnog grada Kaira vlada potpuni haos. Na sve strane se sukobljavaju prosvjednici i organi reda, a vladajući političari odlučili su na prosvjednike poslati i vojsku! Vlada je u najvećim gradovima Kairu, Aleksandriji i Suezu također, uvela policijski sat, kojim je zabranjen izlazak na ulici između 18 i 7 sati ujutro.No, prosvjednici kojima je dosta ograničavanja njihove slobode i očajne ekonomske situacije u kojoj se zemlja nalazi ignoriraju sve odredbe vlade. Vrijeme je, tvrde vođe prosvjeda, da 30-godišnjoj diktaturi Hosnija Mubaraka dođe kraj. Egipatske vlasti čine sve što mogu kako prizori nasilja na ulicama velikih gradova ne bi došli do svjetske javnosti. Egipćanima je tako blokiran pristup popularnim društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera.
Glavni problem tebe je sto ti je h.od.za izvor informacija. J.E.B.O TE A.L.L.AH GL..UP.OG !!!!!!! PUSI KU..RA.C PE.DO..FI.LU MUH.AM.EDU !!!
U nas je samo SUTI I TRPI !!!!
Glavni problem ove planete su \'ljudi\' poput tebe, patetične male budale sa viškom mržnje i ogromnim manjkom inteligencije. Lijepo ti je čovjek rekao, idi gledaj teletabise, moronu.
http://www.islambosna.ba/index.php/vijesti/vijesti-svijet/21179-iz-minute-u-minutu-slom-arapskih-diktatura
Sve bi ovo mogla biti manipulacijama masama u cilju pripreme napada na Iran. Zlu, tj. Zapadu se nikada ne smije vjerovati.
Sto ce se okorstiti ova izmanipulirana marva. Sigurno su i njima zlatne kasike obecali. Sad ce doci jos 100 puta gori islamisticki rezim, jer oni ne razmisljaju svojom glavom nego slusaju sta kaze aldzazira i islamska zajebnica.