Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav izaostao svijet,onda se lijecite travama i zapisima.Ne mogu vjerovati u ovakvu izaostalost.
j.e.b.a.l.a.vas vise grupa SMTONOSNA svake godine!!! Umire se svaki dan sa gripom ili bez gripe! Nikad nisam primio vakcinu niti cu je primati!! Zabijte je sebi u g.u.z.i.c.u.
LJUDI .. Nemojte uzimati vakcine i ostala farmaceutska smeća... Odlično poznajem farmaceutsku mafiju i sve će uraditi da Vam uvale pilulu ... Od VIRUS-a LIJEKA NEMA ! Sjedi kući ! Čaj, Limun, Bijeli luk ... nema boljeg lijeka !!! Jednostavno NEMA !
čitam kako je u toj državi sasvim normalno vidjeti nagu osobu. Svaka posljedica ima svoj uzrok. Pozdrav za dežurne crvene kmerčiće!
Zavjera.
Koja šuplja, sami organizirali gripu da bi farmaceutska industrija zaradila, a time i država porezima na lijekove. Narod tu uopšte nije bitan! Isto tako su kanabis stavili van zakona jer je dokazano efikasan lijek za rak i ostale bolesti, a nisu ga mogli oporezovati jer je biljka. Sada ta istina izlazi na površinu zahvaljujući internetu (i njega su pokušali cenzurisati, pa im nije uspjelo).
to mislite proturiti ovim našima? pa pola navodno "obrazovanih" majki neće djecu da vakciniše ni protiv bolesti za koje je u CIJELOM svijetu, ne samo u CIVILIZIRANOM, već pedeset godina obavezno cijepljenje, kao što su tuberkuloza i dječja paraliza. joj da hoće početi da hara neka kuga ili kolera, da desetak hiljada odraslih i mališana poumire, da nam doktori u skafanderima hodaju gradom, a medicinske setrse pod zaštitom specijalca upadaju u stanove i nasilu vakcinišu sve one koji nisu dobili BCG i polio. papci koji medicinske savjete kupe od hodža i popova!
i farmaciju i farmaceute u 100 pm.
PRVI KOMENTAR USPIOOO SAAAM