U napadu bombaša samoubice
10
U Damasku ubijen vjerski vođa blizak Assadu
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosnjo imat ces priliku sve to u lice mu reci na sudnjem danu.
@Talib sta ti ba pricas naucio si malo o vjeri iz Maoče a neznam koliko je tu cistog islama,zapravo su naucili tebe i tebi slicne da se samo radujete kad vam se"BRAT" negdje raznese.....eto cemu se radujete...
ISTINA O BUTIJU http://www.putvjernika.com/U-zizi/seid-ramadan-el-buti-muftija-asadove-porodice.html
krstaska djub.rad koristi nemire u Siriji da bi napadali vjerske objekte Dzamije, fuj krstasi zlo.cinci
Dovoljno je procitati komentari i shvatiti zasto nikada kriscani i muslimani nece moci zivjeti zajedno na ovim prostorima. Kojim jezikom vi govorite?? Arapski koji je pisan latinicom??
S bombom u vjerski objekat za vrijeme molitve. Alal ti vjera ! On je DOBAR musliman ! On se ČASNO bori za pravdu protiv Assada.
nemate. uhljupi ste nenormalno! fuj kako pisete vijesti fuj
bla,bla,bla,bla kakva njesra pisete.....amerika cuda cini tako i propaganda.....fuj!!!!
Čuj ovog magarca denzela. Magare jedno šuti ne razumiješ se ti u neke stvari
Ampak Mi Puši A sperma Kulja
Nakon ovoliko postova, moželi mi neko objasniti ko su ovde naši a ko ćetnici. Hvala unaprijed
Samo naprijed Slobodna Vojsko Sirije i draga vehabijska braćo koji se borite za tisućljetne ciljeve Izraela tako predano kao nijedan Jevrej do sada!!! S vama je cijeli Izrael, EU i SAD!
E pa kajat ćete se još dugo .. dok IzraHell i ujko Sam likuju na to, podsmjehuju se, svjesni da se njihov "veliki plan" ispunjava. Izrael je siguran,a muslimani u Palestini će i dalje nestajati, dokle god su muslimani (šiti,sunije,alaviti, sufije) u zavadi . A sad poruka dr. Butija pa prosudite koliko je bio ispravan ili ne, a svakako će mu Bog suditi kao i nama. http://www.youtube.com/watch?v=anLnRBDKndw
Nisam znao da ima ovoliko teologa na klixu.
frajeru nemoj se svegati vise tako potpisivati ! znas li ti sta znaci rijec musliman u prevodu na bosanski ? iz tvog komntara se vidi da ti veze sa vezom nemas
Ratni zlocinac, u b i c a i cionisticki sluga Erdogan mora platiti za ratne zlocine koje su pocinile njegove teroristicke bande ukljucujuci i ovaj teroristicki cin koji zlocinacka neotomanska Anadolija pokusava opravdati! Turske i vehabijske pogani, van iz BiH! Erdogan u Hag! Saudi i katarsko bure g o v a na odmah na vjesala!
@TALIB Ja ti preporucujem da malo procitas historiju, pa ce ti biti kristal jasno ko je RUM u hadisu.otidzi na Wikipediu. pa malo procitaj,ali ne samo ko je bio za vrijeme poslanika, nego i prije. Raspad Rimskog Carstva ili kako je bio poznat u Arpskom svijetu RUM malo uporedi sa raspadom bivse Jugoslavije u pravnom smislu,pa ce ti sve biti jasno.