Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt sve znaju,dje zivi cim se bavi,cak i znaju kako stoji s nekretninama...
Verujem da zivi normalno i da ima neki privatluk.
sve je namjesteno i vec unaprijed dogovoreno...nazalost
@ADEBIZY MLADICA I KARADZICA BI TREBALO U ZATVOR TIPA KAKAV JE OZ , ZNAS NA STA MISLIM !!!!!!!!
najdrazi ljudi u Srbiji su bosanski srbin karadzic i mladic... eh sad vi pogleedajte koliko su srbi stvarno glupi,kako mezes velicat zatvorenike i bjegunce. znate sta ja mislim, da su to samo provokacije srba na nas bosance koji se lagano palimo, pogotovo na forumima i portalima
A joj srpskih heroja. Da ima muda predao bi se sam. A ove \"vesti\" su suplje. Jucer cuva 150 ovaca, danas na brodicu u Cileu. A sutra kao sto to Oaza gore spomenu pilot NASA-e).
Dokle god Srbi budu smatrali Mladica za heroja umjesto za zlikovca i fasistu, nikada mi ovdje mira necemo vidjeti, niti cemo uci u EU.
MLADIC SE KRIJE U SARAJEVU PRESAO NA ISLAM RADI U JEDNOJ DZAMIJI KAO MUJEZZIN, KAZU DA JE CAK BIO U JEDNOJ PRIVATNOJ ORDINACIJI NA TRETMANU SUNNECENJA. ETO NAJVECI SRPSKI HEROJ POSTADE BALIJA !
Eto ih Srpski junaci koji su uz to jos i \"nevini\" kriju se ko kurve kakve zadnjih 12-13 godina. To je izgleda odlika srpskih heroja i junaka, ako su nevini od cega onda bjeze i kriju se, sto im Srbija nije dala vile na Dedinju ako su junaci zasluzni kao sto oni to tvrde, a ne malo su cobani i pa onda vlasnici firmica po svijetu. Svtarno su VELIKI JUNACI I HEROJI.
Dajte više prestanite nas bombardovati sa člancima žute štampe. Objavite kad bude uhapšen, a ova nagađanja mi idu na onu stvar. Ima znatno zanimljivijih stvari za objaviti od ovakvih je li ovaj konj u Čileu, nekom manastiru i sl.
a sutra ce izaci vijest kako se sprema u nasa-i za put u svemir,falsifikovani pasosi,diplome.... smijesno,pa karadzica prije nego su uhvatili nema sta nisu govorrili,te tamo je,te vamo,te operisao skroz lice...ma suplja ,da se zna gdje je bio bi uhvacen. ovo ostalo je sve novinarski supljak !
hajde ti heroju kakav pravopis u sake , pa onda pokusaj pisati po portalima
bice da su svi ekstremisti nepismeni.
Boze ljepote i sile od DJenerala isti Vojvoda Misic Srpska Diko i Ponosu da te nebi Ratko ova baliska gamad i cvijece hrvatsko napravili bi nam jasenovac ovako po prvi put sacuvasmo narod svoj hvala DJenerale
e jebi ga !!!!!!!!