Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znojite se i vi malo majku vam lopovsku robovlasnicku
kao kad bi komsija birao zenu drugom komsiji.. mante se corava posla je "komsija" je izabrao po svom ceifu, prihvatite i trazite dijalog.
@trumpfranc odje...
EU nije nista ucinila da Trump ne pobijedi u Americi, zanimljivo da se tamo nije angazovala, a razvalila je Yugu. Britanija je razvalila EU, Katalonija Skotsku, RS Bih idemo polako prema Kinezima u jednu drzavu.
nemam problem da počne neka svjetska gungula .. ne more to tako, da je nama loše, a njima bonluk .. neka gori sve brate ..
Totalno su izgubili kompas. Nisu ni svjesni toga da je danas nedjelja, da posteni sv'jet ne radi, da novinari spavaju i da ce prespavati njihov brifing, da autobusi i tramvaji voze nedjeljni raspored voznji ... Ma, ludilo !!!
Komentar Trumpovog glasača na izbore /LOL/ https://www.youtube.com/watch?v=7j-TWKFuIq0
https://www.youtube.com/watch?v=MqRareQxemE
Da Evropa nesto uradi treba prvo da napravi formular sa upitnikom i formiranom administrativnom procedurom. Ovo je bio sastanak o tome kako ce da izgleda formular. Jedino su za Tursku dobro razradili formular, ostalo je u fazi izrade.
Kmecanje worldwide :)
Jedite g*vna vise, ebali vas vise izbori, i amerika i evropa, u BiH ljudi umiru od gladi
.....voli li iko ovog Trumpa osim inadzija ???Nisu se ovi dzaba sastali, a nije bilo demonstracija ni nakon pobjede glumca Regana a ni dinastije Bus ovo jet vec zabrinjavajuce, a vi tjerajte inat jedni drugima moji baklanci, zaboravljate da smo mi samo sitni kusur na svjetskoj pijaci!
koliko moras biti glup da napises ovakav komentar ... ccc
....ako tako mislis Samir mogu pretpostaviti koliko si ti glup kad ono ocigledno ne vidis:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Putinov postovalac se uselio u Belu kucu!!!!! Nista gore nije moglo da ih snadje. Ne verujem ja ni Trampu,Amerika je to,ali verujem da nece izazvati novi rat. Interesantno je ponasanje ministra inostranih poslova V.Britanije,vernog pratioca SAD-a.
EU=Titanic misevi vec krenuli van BREXIT slijede: NEXIT, GREXIT ...
E sad će sigurno nešto jednoglasno odlučit...
KOME NIJE JASNO O KAKVOM SE SATANKU RADI: -https://www.youtube.com/watch?v=G-ct4Tm1nno ZAVRŠNI RAČUN
EU mora krenuti drugim putem. USA je to shvatila u zadnjem trenutku. "Zapad mora mjenjati sebe a ne cijeli svijet"