Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok kr\'staši propadaju oni razmišljaju o muslimanskim čunama,kakve trebaju da budu? Pa dokle ovaj kr\'staški fanatizam može da ide? Osim što je obrezivanje praksa muslimana i židova to je danas praksa mnogih doktora nemuslimana koji su znanstveno potvrdili predonosti obrezivivanja radi čistoće i boljeg zadovoljavanja žene. Ali kr\'st u svom ludilu mahanito napada sve što ima predznak Islamskog pa makar to bilo dokazano kao dobro za čovječanstvo.A svakako sve što muslimani praktikuju od vjere i ostavljaju iz zabrane je dobro i korisno za sve ljude.
Ne razumijem kako će proći taj antisemitizam sa obrezivanjem. Govoriš kao da EU nije u kandžama bankara koji dobro pamte holokaust. Ovo sad što se dešava nije ništa šta će da bude, 5% Europljana će imati za kruh.
1. da, sunecenje ce biti zabranjeno u cijeloj europi ! kome se ne svidja, put pod noge ... 2. financijska kriza nije uzrok nego je samo jedna od posljedica globalizacije a lijeka trenutno nema ... osim toga, populisti uvijek trijumfiraju nad objektivnim i realnim politicarima i to je jedna od vecih boljki demokracije
nego šta misliš hoće li zabraniti sunećenje u Europi?
de si ampače cionistu stari šta učini to od Europe nabacio joj omču od kredita oko vrata.
citajuci sve ovo gore napisano, ostajem zapanjen cinjenicom koliki su fitnasi ove siitski munafici ! mogu reci samo jedno: BOSNJACI, CUVAJTE SE SIJA RAFIDIJA, ONI SU VAM NAJVECI NEPRIJATELJI ! pod krinkom borbe za Islam, SIITI PRAVE SIITSKO A NE MUSLIMANSKO CARSTVO, kako vam to lazno zele predstaviti a kakav ce polozaj sunita biti u tom siitskom carstvu, najbolje vam govori situacija u Iranu, gdje suniti imaju Status NEVJERNIKA, zajedno sa nesto malo krscana i 2 preostala jevreja !!!!
@dzihadbosna zasto imam osjecaj da si i ti ampakov klon?! isto kao i ampak se hvatas par fraza, kao pijan plota, a ni to ne savladas kako treba (ili cak namjerno to cinis)...ne kaze se \"egber\" nego ekber. \"egber\" bi bio prah, praska, prasina, a \"ekber\" ima znacenje velik!
j e b o ti on m a t e r maloumnu!
Saudijski olos ce biti uskoro smaknut od arapskog naroda, a onda Ampak, drzi se! Nakon sto Meka i Medina budu oslobodjenje od vase okupacije koju vrsite preko marionetske saudijske diktature, stizemo od vas osloboditi i Jerusalem!
I ovdje se vidi taj \"neraskidivi savez izmedju krsta, vehabizma i cionizma\". Fanaticni mirzitelj muslimana, cionista @ampak, svoje saborce pronalazi u domacim vehabitima placenim i instaliranim od Saudijske Arabije kako bi sutra i nasu djecu raznosili kao sto to cine po drugim muslimanskim zemljama.
Selefijsko-vehabitski teroristi, placenici Saudijske Arabije i Katara i dalje raznose civile, sve kako bi ponovo destabilirali i Irak, kao sto to cine i u Siriji, ali nece jos dugo! Saudi i katarski oc.e.u.bi.c.a Al Thani ce uskoro dozivjeti strasan kraj koji ce im priustiti arapski narod kojeg uzasno ugnjetavaju kako bi zadovoljili interese svojih cionisticko-krstaskih gospodara! Dole diktaturi krvolocne familije Saud! Sloboda Arabiji! Saudi i njihovi placenici, mars iz BiH!
Sjeme mržnje u Iraku davno je posijano i teško se može iskorijeniti. Ovakvi teroristički napadi pokazuju koliko je velika ta mržnja.
@@ampak pa nema kod sija rafidija biti protivan ! a u iranu hodze vjesaju sve koji drugacuije misle, ukljucujci i slobodnomislece iranske sunite !
Ja jednom pisao protiv irana, i naravno ban trajni hahahahahahha
ALL.AHU EGBER!