Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj dugogodišnji rad na klix portalu je preko noći IZBRISAN, nakon brojnih prijetnji da skratim svoj jezik od strane anonimnih korisnika. administratori obrisali su sve moje komentare jer su vidjeli da pisem istinu i iskreno misljenje. valjda su se nasli uvrijedjeni necim sta li, cim su obrisali sve...a kao sto znamo imati misljenje i stav u ovoj drzavi je zabranjeno ako se ono ne uklapa u misljenje i razmisljenje sire mase - stada. nisam koristio nikada govor mrznje niti nacionalisticke izraze, neki koji pisu za sarajevo dzalalabad, poturice, cetalji itd njihovi nacionalisticko fasisticki profili i komentari i dalje stoje niko ih ne brise niti kome smetaju, naprotiv nacionalisticka prepucavanja su dobrodosla na ovom portalu. Liberalnost i moderno razmisljanje i cinicno saljivi komentari ocito nisu.
E moja krofno, tako ti je to. Ovi nacionalisti imaju potpunu podrsku "uprave" jer je Klix jedno od rijetkih mjesta koje dozvoljava prepucavanja, prijetnje i sl. Sve to prevedeno u poslovnu logiku je vise posjeta, a time i veca zarada. Da ukinu komentare na clanke ili da stvarno pocnu sa moderacijom i banovanjem svih koji vrijedjaju na nacionalnoj osnovi tada bi Klix postao truba i utopio bi se u moru drugih portala na nasem trzistu. Al jok, zato smo unazad X mjeseci svjedoci da retardi poput "franca" na najnizi i najprimitivniji nacin vrijedjaju Bosnjake, a Klix to ne zeli da sankcionise ili ga puste da mjesecima ostavlja jadne komentare prije nego ga maknu. Sve ti je to dokaz na koji nacin Klix funkcionise. Ako uzmemo u obzir da im je Market.ba potpuno propao, jasno je zasto se toliko bore da Klix ostane u zivotu sto je duze moguce, po svaku cijenu.
MENI SU ISTO TAKO SVE IZBRISALI KOMENTARE JOS NAPISALI DA SAM SE TEK DANAS REGISTROVAOA IMA GODINA DA SAM SE REGISTROVAO. A CETNICKU BANDU NE DIRAJU. JEL IH TO STRAH NJIH...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ce Turci u Tobruku To je sveta srpska zemlja xD otadzibna xD hahaha
Yebaće im brkica nanu grbavu.
Napad izvršili, turski saveznici