Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD VAS CET-NICI DOHVATE DAMIRE TEBE CE JE-BATI U SHU-PAK DOK NE POCNES PJEVATI OD SRECE ZIVJELA SLOBODNA SRBIJA A MAMU CE TI JE-BATI U USI DOK JOJ OCI NE ISPADNU A TEBE PIPO POSTO TI I NISI TAKO LOS TEBI CE U USTA SVR-SAVATI MAJMUNI JEDNI RETARDIRANI
BORISE TADICU J.E.B.E.M. LI TI MRTVU MAJKU U GROBU U TRULU SISU !!!!
dobro rece RIMDE dalje prste od Bosne i Hercegovine,pokazali ste i dokazujete svaki dan da srbi zele unistenje Bosne i Hercegovine,imamo dokaza i danas ovakvim izjavama.Tadic se uzbudio i gazi sad kad Eu-ja pomaze srbiju al nije bosna i Hercegovina rekla svoju zadnju rijec sto se tice etnickih ciscenja i genocida,sve na svoje vrijeme fasisticka bando! BOSNA4EVER!
Daleko od toga da gospodin Tadić nema pozitivnih osobina,ali ,kada je gospodin Tadić pobijedio na predsjednickim izborima u Srbiji i na prvom obraćanju novinarima kaže izmedju ostalog,parafraziram\"Hvala gradjanima Srbije,hvala republici srpskoj,HVALA MUSLIMANSKO HRVATSKOJ federaciji....\"Jedan entitet u BiH nazivati muslimanslo hrvatska federacija jasno kazuje da je gospodin tadić involviran u podjelu Bosne na etničkom principu.On se pokušava povremeno prodavati kao prijatelj BiH a povremeno ima izlete sa izjavama tipa muslimansko hrvatska federacija. Gospodine Tadiću sva tri naroda su KONSTITUTIVNA na svakom pedlju Bosne i Hercegovine,a vi to očito svojim izjavama ne želite.Vi sami dijelite srpski narod na nekoliko kategorija:oni Srbi na kosovu zaslužuju po vama da budu Sveci,oni u rs entitetu isto visoko kotiraju,a samo oni koji žive u F BiH su \"otpad\"srpskog naroda....ccccccc
Vama u BiH i ne trebaju nikakva rjesenja. Vi ste kolektivno pukli ko zvecke. Zemlja nema sansi da opstane sa takvim ostrascenim nacionalistima (80% stanovnistva). I sto je jos zanimljivije, izgleda da su Bosnjaci ti koji ce fakticki gurnuti zemlju u finalno nestajanje i raspad. Za to je kriva njihova netolerancija, vjerska mrznja i tek onda dezorijentirano vodjstvo. Ja znam da ce ovo izazvati lavinu reakcija ali svakodnevni zivot vas demantira.
Odgovaram na neke komentare: 1. Srbija po Dejtonu ima OBAVEZU da uspostavi veze i potpisuje sporazume sa Republikom Srpskom 2. Tadić je najbolji političar na Balkanu, ne znam što ga pljujete, šta je toliko vama zlo uradio? 3. Srbija jeste faktor mira i stabilnosti, to je rekao i Bajden. 4. Ne miješa se Srbija u stvari BiH, već BiH u stvari Srbije (Cerić lagao u Sandžaku) 5. Preko 10000 muslimana je bilo u četnicima (Jugoslovenska kraljevska Vojska u Otadžbini) 6. U ovom ratu je postojao odred Meša Selimović, pri Vojsci RS, sastavljen od Srba muslimana. 7. Ne mrzite se ljudožderi! Živjela Srbija, živjela Bosna.
TADICU NIJE TVOJE DA SE PETLJAS PRSTE SEBI
poenta svega je da bilo ko iz srbije nema sta da smatra o bih. nije njihov problem i svaki onaj chhetttnikk, bio on obrijan ili ne, nema sta smatrati sto se tice bih, sto opet znaci ni ovaj obrijani chhhettnik.
OD TE VASE BOSANSKE PEDERACIJE NEMA NISTA\' SHVATICETE TO VRLO UBRZO, NAJBOLJE JE ZA SVE NAS KUD KOJI MILI MOJI
Za vas je najbolji lijek nas Zeljko Komsic. Dalje ruke od BiH. Ne petljajte se!!!! Vi kao Daytonski garant ne biste trebali potpisivati razno-razne sporazume s republikom mrskom, nego s BiH. Il ste glupi il se pravite glupi, a mi vec znamo kakvi ste. Fuj fujeva!!!!1
Cemu pakost i jed u komentarim ? Pa ova \'\'drzava\'\' je trula totalno. ! Meni je to jasno ! Bolje da se izdjelimo , nego ovako.Prodje me zivot niusta !!!
Sad se borite politickim sredstvima jer nema vise sile (JNA) koju ste samo vi koristili. Svi placali a vi onda po svima udarili. Lazovi jedni!!!!!
Ništa nije rekao što nije jasno svima na svijetu, dakle to nije nikakva mudrost niti izvinjenje za genocid. Neka javno poruči srpskom narodu u BiH da je njegova država BiH i da je posmatraju kao jedinstven subjekt, a ne da svjesno podržava i dopušta politiku koja dovodi do krize.
ZASTO NE MOGU OSTAVIT KOMENTAR?
NEKA SI TI REHABILITOVAO Č E T N I Č K I P O K R E T uz dogovor svih naroda u Sbriji. Koga lažeš MEDJEDE JEDAN OPANČARSKI, dalje ruke od Bosne!