Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ovde cenzure
@AKADEMIK TI MIZERNI KRVOLOCNI SRPCICU SAMO POKAZUJES SVOJU PRIMITIVNOST I SATANSKU SVIJEST!!! A STO JE SIGURNO TO-JE DA RADIS NA OVOM SAJTU INACE OVAKVE PRIMITIVNE I RASISTICKE, FASISTICKE I SKANDALOZNE PORUKE NE BI OSTALE NA OVOM CLANKU!!! SRPSKI PRIMITIVAC NEZNA STA JE BIT COVIJEK! DOKAZ!!!
KAD CE BIT OBELJEZENA GODISNJICA MASAKRA CIVILA TURAKA OD ARMENACA (NAJMANJE MILION) OD 1914 - E DO 1915-E GODINE STO NIKO NA ZAPADU I REGIJI NE SPOMINJE! ISTINU NA VIDJELO!!! DA SU RUSI POMOGLI ARMENCE ZA MASAKR I GENOCID TURSKIH CIVILA?!
I OPET GROKCE LOJAVA BALIYSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU!SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
@GENOCIDASHIMA I OSTALIM SAMOUBICAMA POGLEDAJTE MALO U OGLEDALO :o) JEL VIDITE ISHTA SUMNJIVO :o) OSTAVIO VAS DABA LAV :o) ON SE SUNCHA U SCHEWENINGENU :o) BOLI GA KARNA ZA VAS :o) HOCHETEL PARA CHOBANI :o) IMATEL ZA GORIVA :o) RASPITAJTE SE NA KOJIM STE GANG BANGOVIMA ZANIJETI :o) MAME VAM GENOCIDNE YEBEM !!!!
je.bo jermene pi.čka im materina sad se nešto bune a turci im 500 godina je.bav.ali žene i onda ih pokl.ali i sad ko Jermeni se bune je.bali im rusi majku
RAJA BA, J E B O POLITIKU, HOCE LI NEKO DA MU GA POSHIMPU?!
Pobunili se protiv osmanlijske vlasti, danas bi bili nista drugo nego teroristi. Da je neko htjeo njihovo istrebljenje za 700 godine vladavine , osmanlije su ih mogle 1000 puta pregazit isto i istrjebit. Nebi ih ni u Beirutu ostalo 140 000 kad su i lebanon vladali u to virjeme osmanlije, kako prezivise oni isto arapski krscani? Sveti duh ih uskrsno.....cccccccccc ili ih plemenita Francuska spasila......hehehehe
Moj efendija Seriću, niste vi Turci, vi ste pot.uri.ce i ti to dobro znaš kao i svi ljudi u BiH. Ko još nije siguran, neka uzme knjigu akademika Vedima Filipovića \"Islamizacija u BiH\", pa će vidjeti. A Nedim je bio i istaknuti znanstvenik i istaknuti musliman...
mazlemani, \'oce te li malo srpskog zita za dzabaka? Ne, ne! Nema vise turskih pita od zlatnoga srpskog zita, mazlemani :)))))))) Valja malo raditi mazlemani, a ne samo sjedit za Hastalom i ispijati kaHve i jesti lokHum....yebem vas lijene, mazlemani.
Efendija Cerić \"Mi smo Bošnjaci ali i Turci\" - Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić. BH4EVER
Čačku!
@eh cuj ko se javio, bosnjo da drzi lekcije... srebrenicu je sramota nazvati i masakrom, a kamoli genocidom
bas kao i srbi, u jasenovcu pobijemo oko 6.000 srba oni lazu preko milion, jarmenaca u ulozi ratnika poginulo oko 200.000 a ni jedno celjade, nemocno i neduzno zivlje a oni spominju genocid od preko milion, - kako genocid kad su nosili oruzje, pa dokle lazi pravoslavnih glavonja, dokle izjednacavanje zrtve i dzelata?
Pa vidi se da su im turci pradjedovi, iste metode imaju.