Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovi Sirijančani gey friendly, zna li itko? Ako jesu rado bih zaposlio dvojcu mlađih i zgodnih muškaraca.
s obzirom da je u Europi sve više pedera, lezbača, beskorisnih hašišara koji čekaju pred apotekama svoju dnevnu dozu droge, nehljebara koji se povlače po parkovima i stanicama, koji se vuku po socijalama i biroima rada, a usput pljuju migrante koji im pune budžet iz kojeg dobijaju svaki mjesec socijalu da mogu platiti opštinski stan, nahraniti kera, i ostatak spiskati u birtiji na pivo, nova svježa i mlada krv će svakako dobro doći europskmi državama.
Dozlogrdilo je krscanskoj Evropi slusati i trpiti globalna predavanja o tome kako su Muslimani najbolji vjernici a Islam najbolja religija na svijetu.Zasto? Pa cim gdje .nesto pukne u tom svijetu,izbjeglice ne trce dole ka svom Islamu,svojoj braci-prema Meki i Medini,vec ih eto gore ,pred prag nje,KRSCANSKE EVROPE. Koliko je izbjeglica primila Evropa a koliko koljevka Islama Saudiska Arabija? Ima li to smisla? Kad je kauboj iz Teksasa krenuo da puca po Islamskom svijetu udario je i na Irak.Ocekivao je punu podrsku saveznika.Sta se je desilo?Evropa ga nije podrzala.Ostao je "sam" sa Englezima i buranijom.Ne treba to zaboraviti. Amerikanci im to naravno nisu zaboravili a ni oprostili. ISIL je Play Station 4 made inn Amerika.Sa ISILOM Evropljni nemaju nista.Imaju jednu staru stvar.Novi sukob sa Amerikom. I Irak i Isil je masinerija istog cilja.Zapali,zavadi pa bjezi preko okeana a Evropa nek rjesava problem sa IZBJEGLICAMA.Evropa se tog Americkog masla najela i nece vise.
.......ionako je beč poznat kao sjedište radikalnog islamizma u euroi, tako da će ih dobro privatiti i educirati........
radikalni islamisti inace nose brade i ne nose kratke sorceve niti dopustaju zenama da im se vidi lice ili kosa
.......i ja nosim bradu a nisam radikalni islamist.......
turska je sigurna. ali migranti žele u grčku ili bugarsku. Grčka i Bugarska su sigurne, ali oni žele u Rumunjsku ili Mađarsku. Rumunjska i Mađarska su sigurne, ali oni žele u Austriju. Austrija je sigurna, ali migranti hoće u Njemačku. Njemačka je sigurna, ali ljudi hoće u Švedsku. Pa kakve su onda to izbjeglice ? ? ?
....čergari......ili nomadi.........
Neki dan iz sale napisah - Bec ce biti muslimanski :)) izgleda da nije sala.. neka ih masala, svaka cast Austriji
NA SLIKAMA SVE VOJNO SPOSOBNI MUŠKARCI OD 18-40 GODINA BOJIM SEDA JE OVO INFILTRIRANJE TERORISTA ZA BUDUCE DJELOVANJE PO EU
HAJMO KOD JOVANA JARANE. KAŽE JOVAN IKOD NJEG JEDNA TURA IZBJEGLICA NALETILA.
ETOME JARANE
AUSTRIJA ČE IH SVE VRATIT NAZAD ODAKLE SU DOŠLI,DEPORTACIJA