Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tamo je sad zima...
Moja dobri Ares, nema nista bolje neg zimi ispod pokrivaca stisnut se mladoj uz guzove :-))
Jes ak si nafato dobru mladu dobrih guzova :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zamisli 20 cm snijega i neka mjesta bez struje i prekinute putne komunikacine. OVI MAJKEMI GORI OD ELEKTROPRIVREDE BiH I ALBE.
Taman da kamere snime djecicu kako prave snjeska :))
ABORIDZINI NA APARATIMA..
Hvala Klix da nas malo rashlade ove slike
ooooooooooooooooooooooj ko ce ga po ovom zvizdanu cistiti
Na RTL-u kazu da je isti snijeg kao i 2007.
Pao najveci snijeg u posljednjih 30 godina i drzava u kolapsu :D Pa kod nas ovdje ovoliko napada i prije nego sto pocne ozbiljnije padati.Jedva snjeska napravili. hehe
jbt meni se jaja isprise cijeli dan i po noci a kod njih snijeg hah
Početak kraja. Pokvarili smo zemljasku klimu globalno, i sada će biti sve gore i gore. Globalna promjena se odlikuje ekstremnim vremenskim uvjetima kojih smo svjedoci sve češće i češće. Neka nam je dragi Allah na pomoći.
mogu zamislit koliko je bilo smrtni slucajeva..nakon ovog snijega
blizi se sudnji dan.. snjeg u po ljeta!
klix me provocira na ovih + 55 danas, kmeeeeeeeee đubrad podmukla.