Vjernici tražili dozvolu godinama
0
U Atini se gradi prva džamija
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E fala Dragom i Jedinom, da imam i ja gdje na dzumu otici.
U pravu si za te pare su mogli kupiti Istočnu Hercegovinu i naseliti tamo narod da krezave dede i babe u crnini vide da ima još mlađarije da ne misle da je svugdje ko u njiha i u čildrenofmen.
@Atina Procitaj sta su Grci radili SVOJIM muslimanima. Dok je jos bilo pravih grckih muslimana u Grckoj. Samo sto od njih nisu sudzuk spremali. I sime im zatrali. Poklali sve ne-pravoslavne. I muslimane i Zidove. Zato su Zidovi i danas-dan veliki turski nacionalisti (unatoc svim pizdarijama izmedju Erdogana i Benjmina).
Pa od kad je Erdogan dos\'o na vlast, i sad poc\'o VRACAT crkvenu imovinu Grka Pravoslavaca u Turskoj, bicce bolje svima. Bojim se da Srbi ne posalju svoje teroriste. Ni njima, ni Hercegovcima nije interes MIR izmedju Grka, Turske i Patrijarhije.
hmmm racunam... ako je 10 000 000 stanovnika... a od njih je 800 000 muslimana.. to iznosi 8% stanovništa. kako može biti onda da je 95% pravoslavaca?
ampak ne ide nikada na zahod. Zasto ? Pa zato sto sav svoj \"otpad\" skladisti u GLAVU, iz koje ponekad \"otpad\" ispada na usta..... Jadan ampak, treba jadnik pomoc.
@srblje,taslačiš li još uvijek onu jovanu djordjević iz east sarajeva xD
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
sve to ok,trebaju se ulizati seicima da im daju lovu..
Grci su bili do juce jedna obican fasisticka banda krvoloka....Makarios je kacavenda grcki....ratni zlocinac i pe.dofil...
ovo je sve zahvaljujući novom patrijarhu grčke pravoslavne crkve, koji je čovjek modernih shvatanja - da se pitaju popovi, ne bi ništa od ovoga bilo. on je čak dao crkveno zamljište za gradnju džamije. a otpora je bilo unutar crkve. Muslimani su se godinama morali voziti u Trakiju, prema turskoj granici, radi dženaze. Što se tiče tvrdnje da je 95% stanovnika pravoslavaca (mada su oni daleko manje \"tvrdi\" od srba, to je više kod njih dio tradicije), to je tačno, jer ima nešto oko 5% muslimana, katolika, protestanata, i deklarisanih ateista. Ova procjena od 800.000 muslimana samo u Atini je malo pretjerana, mada ih ima sigurno oko pola miliona - ali to nisu STANOVNICI, veliki je broj onih koji imaju samo privremeni boravak (baš kao što ima puno Poljaka), ali ogroman je i broj Pakistanaca koji nemaju ni dozvolu boravka i svi se oni NE RAČUNAJU u stanovništvo Grčke, kao što se sutra, pri našem popisu, Kinezi, Ukrajinke, ili osoblje stranih ambasada kod nas neće računati
Poslije hiljadu koje su unistili u dvadesetom vijeku.........polako opet islam vlada ............:)))))
nadati se da će intenzivnije na islam početi prelaziti i Grci i Srbi, kao što što čine Nijemci i Francuzi..
drago mi je da Grci nisu zaluđeni poput velikog dijela evropskih nacija danas. Svaka vam čast za demokratičnost, otvorenost i poštovanje prava na slobodu vjeroispovjesti i praktikovanje iste. Za ovo vam se zahvaljujem kao musliman i kao čovjek. Iskreno, izuzetno sam pozitivno iznenađen jer sam grčku zamišljao kao daleko zatvoreniju zemlju. Greece... 12 points :D
well isnt that stupid? 10 mill of people? 900 of the muslim and u guys say its 5%? gtfo... this article is stupid, this web site is stupid
Čuj parlament treba da dozvoli da se jedna obična džamija napravi.Eh svašta...