Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svakom koraku cujes da se psuje Boga ili Alaha, al muhamedu nesmijes obuc kostim modvjeda, a s obzirom da mu najmladja zena imala 9 g obuko bi ja njemu nesto drugo!!!
Nije South Park cenzurisao Muhameda nego Comedy Central.
Totalno promasena poenta u ovom clanku: i u prvoj (\"200\") i u drugoj (\"201\") epizodi Muhamed nije prikazan vec je \"cenzurisan\" velikim crnim blokom. U drugoj epizodi je i izgovor rijeci Muhamed \"prekriven\" beep tonom. Naravno MS & TP \"cenzurisu\" Muhamedovo prikazivanje posto on ima tu \"moc\" da ga niko ne smije ismijavati. To je citava poenta ove za.j.e.b.a.n.c.i.j.e. Tom Cruise i ostali karakteri pokusavaju da se domognu te moci... Nikakve prijetnje nisu RAZLOG sto je to ovako uradjeno, sve je napravljeno s namjerom. 100% pogresno javljena vijest i promasena poenta obje epizode.
umrli bili pa vidjeli...ko se zadnji smije najsladje se smije a ko zadnji gori najbolje zagori.,,sto si ulojani bolji ce cvarak od tebe ispasti...i nije tata nego BABO
Poslanik je bio veliki čovjek. Ružno je što bilo ko pljuje po ISLAMU, najboljoj i najčistijoj vjeri. Svako neka vjeruje u šta hoće i u koga hoće, ali nema potrebe da se poslanik spominje ako to po islamu nije ispravno. ČISTA provokacija što rade ono što ne smiju. Selam i pozdrav za sve prave vjernike bilo koje vjeroispovjesti. Pravi čovjek i vjernik pljuvati neće tuđe, a svoje neka svako poštuje jer to je jedino ispravno.
Joj Sa-x pa budite pametni pa zakljucajet komentare na ovakvim clancima , ccc
Vi sto branite ekstrimiste ste neopisivo glupi ljudi! Ne kontate da vam sada \'poslanik\' izgleda kao crni trokut (gdje ne pise da nije?) I dalje kao sto fino kazete oni nisu muslimani niti krscani niti budisti (a pogotovo ne scientolozi ;-) )i zato ne igraju po nicijim pravilima! Ako se vi bojite da cete goriti u paklu ako nacrtate osobu iz bliskog istoka onda vi to nemojte raditi! Ali pusti mene da radim sta hocu, ti u sebi \"znaj\" da cu ja goriti u paklu ako to uradim i da ce me tzv. bog raz.j.e.b.a.t.i ali nemoj mi prijetiti! Sa vama gamadi mora se obracunati, mora se od vas napraviti primjer sta se desava ako nekome drugom zelite uskratiti slobodu! Zelite biti gospodari a u stvari ste i.d.i.o.t.i. koji slusaju i duboko vjeruju bajkama Bin Ladena! A za sve one koji su pravi Muslimani i u dubini srca vjerujete u Islam; hvala vam sto postujete moj odabir da ne vjerujem u Boga, i zato ja postujem vas odabir da vjerujete u Allaha!
Šta da gledam amerikaniziranu telaeviziju?Taj svijet je nastao na genocidu nad domicilnim-autohtonim narodom.Eto ima jih malo još po rezervatima,civilizirani.Ima li više šta da se priča?Jok,sve je viđeno i kazano....
A sta ako te niko ne bude pitao nista, pa skontas da si sprcao jedini zivot u bajke, jesi li se mozda ikada to zapitao?
Sve pametan od pametnijeg. Bas covjek vise nema sta da cuje niti novo nauci.
I inače, ako pogledate drugu epizodu, u kostimu medvjeda uopće nije Muhamed nego Djed mraz. Hahahaha.
gledo sam 200 epizodu i nemam sta drugo rec nego da je south park najgenijalnija serija svih vremena.od svih genijalnih epizoda ovaj put su dostigli nivo iznad genijalnog bez da uvrijede muslimane jer nisu prikazali muhamade nego su ismijali ono sto su smjeli a to je situacija da ne mogu da ismiju muhameda.i jos nesto oni uopst nisu antiislamisti nego religiozni fanatici koji su protiv njih jednostavno nemaju dovolnjo pameti a ni dovoljno toleranicje za takvo djelo.sto je i razumljivo jer da imaju ne bi bili religiozni fanatici
Ljudima više ništa nije sveto. Bože sačuvaj me!
@anti Tata ti je gamad
@anti Ti si \"vjernik\" jer se bojis da te neko nesto nece pitati na \"kraju\" a ne zato sto stvarno vjerujes u bajke. U sustini ne znam sta je gore. Jedino ti mogu reci da me boli neka stvar u sta ces vjerovati, jedino mi je zao sto ti i takvi kao si ti koce napredak covjecanstva.