Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po uzoru na nase politicare.. svi su krivi osim njih.. do nas je.. nije do njih.. zbog laznih optuzbi, kaljanja ugleda i dusevne boli trebalo bi im ponuditi jos bolju poziciju :)
Umočio je nešto drugo u Ukrajinku koja je bila kod njega u vrijeme kad se desila ova tragedija...
Thug life...
Kapetan kukavica
'Kapetan kukavica'
ako su tacni navodi tuzilastva, krajnje hinjavo i prezira vrijedno ponasanje.
ona ostade sokirana... :) jao dana siva i dosadna... sto bi mi godilo pregrst sunca i malo mora... prsut i vince... pa nek' zivot ode...
:))) ti si moj melem za dusu! i da znas da hocu, i to domacim skutorskim vinom, taman sam dobila neko mmmmm predobro :D i bogami da sve dobro zavrsi, znacu ja vec to proslaviti :)))) a muzic je predobar, pustio bi on mene koliko god treba... :))) nego, slavis li ti sutra?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)