Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uobicajeno i tradicionalno zapadnjacko sranje. Kad krscanski-europski fanatik kolje, onda je to \"ludilo\". Kad to cine islamski-istocnjacki fanatici, onda je to divljastvo i fanatizam. Terorizam. Zakljucak. Europljani i krscani tesko prepoznaju ekstremiste i kvazi-fasiste....SAMO KAD SU NJIHOVI. A nije im tesko prozvat muslimane fanaticima i teroristima, za najmanju sitnicu.
IMa nade i za Mevlida... :)
Kod Norvežana će to ići sigurno malo drugačije, -nisi krivično odgovoran tj. \"LUD SI\" ideš na liječenje, ako treba do kraja života, nema baš lahko na ulicu. A kod nas, ako se Škrbi i sličnima potvrdi da su \"LUDI\", i nema kriv. odgov. mada ja slabo vjerujem u ta sranja, ali eto, evo ih na ulici 100%.
e da je musliman do sada bi bio osudjen na 2 dozivotne
OPCINSKI NACELNIK ZA FINANSIJE mijo sofrenic je NAJVECI KRIMINALAC U OPSTINI I U NOGOMETU republike srpske
bre deco,nikad na ovim stranicama nisam procitao toliko realni komentara, sve u svemu mnogo reanih komentara.
bravo krscani,sakrijte svoj terorizam,pa i za cijenu 77 nevinih ljudi,neka vama vaseg teroriste,haj lud covjek ,sta ces nemere on ko Mevlid,jah bolan Mevlid je izvrsio gnusni akt resetanja fasade. m-a-m-u vam krstasku lazljivu, da Bog da vam svaki dan novi Breivik bio kad ga branite
bas me interesuje kako kada musliman napravi cin slican ovome bude terorisa i za sobom povlaci da je islam vjera terorizma a Breivik i slicni njemu su psihoticni... na ovom svijetu nema pravde
ampak kad pomislis na treci onda skupis troprst i zavuces si ga u pakas...hahha da te zelja mine chobane vlaski hahah
Jedan od bezbroj primjera nakaradnosti pravanog sustava veceg broja zemalja. Savrsen sustav,nema sta.
Da je musliman osudili bi ga na smrtnu kaznu, ovako ga ne smatraju ni teroristom a eto nece ni u zatvoru zavrsit..smijesno.
Breivik ...muslimanska nada
@ dolina Lašve Hocete KU...NU
Sramota za Norvesku, sramota. Ali ovo ce se samo njima samima na kraju obiti o glavu, ovo guranje stvari pod tepih.Jer ce neki buduci Breivici biti ohrabreni a fasizam sakriven dok ponovo ne udari.
a da je Ahmed Bin Breivik nista ga nebi moglo spasiti...
gdje ce biti odgovoran?Bijelac i jos krscanin,krizarski ratnik-inkvizitor
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Nešto neviđeno na našim prostorima. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com