Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništili ste im domove, onda ste htjeli jeftinu, robovsku, radnu snagu, a sad ste vidjeli da vam je preveliki zalogaj. Htjeli ste da se hebete, a da vam ne udje, ne može tako, sad kusajte šta ste zakuhali.
Uništili ste im domove, onda ste htjeli jeftinu, robovsku, radnu snagu, a sad ste vidjeli da vam je preveliki zalogaj. Htjeli ste da se hebete, a da vam ne udje, ne može tako, sad kusajte šta ste zakuhali.
Propala Evropa, propao Shengen, samo se ovaj Tusk i BiH zalažu za EU. Mnogi europejci se ogradili, a oni pričaju o Shengenu. To je ta medagogija.
kao sto sam najavio prije par mjeseci.....na proljece se gradi zid izmedju grcke,i bugarske sa turskom......putin naoruzava kurde i pocinje gradjanski rat u turskoj......velika vjerovatnoca je i rat saudi arabije i irana...
Osmanlije ce proci od Sibira pa do Sandžaka, bez ikakvih zidova
Znas da turska ima 20 miliona Vojno sposobnih ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Samo jos jedan dokaz da je BiH se trebala orjentisati kao Kosovo tj. prema Americi. Ne prema EU . Nama jedino serif i kauboji u kraj mogu stati.
I Angeli preostaje toliko vremena da spasi svoj mandat i koaliciju ! Šta je ta žena htjela, da li ima pojma u šta se upušta, koji su koristi a koje štete, ako je ozbiljan političar trebala je ozbiljno odvagat. Ovako može još primit 200 000 i kapak ! U stvari može ih uvozit i avionima iz Turske, al ko ima pare za avion ima ih i za boravak u Siriji ! pa ne bi dobila saglasnost njemačkog Parlamenta.
....europa se raspada a Bake & co i dalje furaju narod kako cemo uc u EU .... Ja neznam dali smo mi toliko glupi kao narod il su Bake & co toliko pametni ?!
Njemačka će da spasi EU. Zemlja zbog čijeg divljanja je i stvorena EU.